Home > Fără categorie > Cristea a bătut-o pe Bianca? (FOTO)

Cristea a bătut-o pe Bianca? (FOTO)

Se pare că despărţirea are un motiv mult mai solid la baza decât ar fi lăsat cei doi să se înţeleagă. Aflată la emisiunea “Happy Hour” Biancăi i se puteau vedea vânătăile în ciuda machiajului excesiv.

Potrivit cancan.ro ceartă ar fi avut loc în apartamentul Biancăi cu o zi înainte de anunţarea despărţirii. Motivul? Un telefon primit de vedetă la o oră târzie! “Se pare că, orbit de gelozie, fotbalistul şi-ar fi scăpat furia de sub control Şi s-ar fi năpustit asupra ei, lovind-o în mod repetat. Acesta ar fi fost Şi motivul pentru care Bianca ar fi încercat să amâne începerea filmărilor pentru emisiunea “Serviţi, vă rog!”, care se va difuza în curând la Pro TV Şi din echipa căreia ro;cata face parte. A fost convinsă însă să se prezinte pe platourile de la Saturn, la scurt timp după consumarea scandalului”.

Telefonul se pare ca a fost primit de Bianca de la un coleg al ui Cristea din echipa Petrolul, atacantul african Jeremy Bokila, cu care vedeta TV a facut schimb de numere de telefon la un antrenament, “faza” pe care Adrian Cristea ar fi vazut-o!


Loading...

Comenteaza acest articol

Cristea a bătut-o pe Bianca? (FOTO)

by   1 min
0