Home > Lifestyle > Cristea l-a facut praf pe Slav: “Adoarme cu degetelul in gurita, iar Bianca ii da… “

Cristea l-a facut praf pe Slav: “Adoarme cu degetelul in gurita, iar Bianca ii da… “

Adrian Cristea nu vrea sa mai auda de Bianca. Roscata l-a dezamagit profund cu deciziile pe care le-a luat in ultima vreme, iar cuvintele la adresa ei sunt unele foarte dure.

“Nu m-a surprins deloc decizia ei de a pleca in Turcia cu el. Eu am stat de vorba cu ea acum ceva timp si am sfatuit-o sa se intoarca la el. Am facut asta pentru ca Victor e ce ii trebuie ei in viata asta. Este barbatul care ii trebuie: unde il pune acolo sta, ce ii spune ea aia face el. Asta isi doreste ea si s-a dovedit ca el asa este. mi-am dat seama ca am fost prost cand am avut asteptari de la ea. Daca vor sa faca si nunta, nu ma intereseaza.

Nu e adevarat ca m-am imprumutat de la ea, ea lanseaza astfel de zvonuri. De la o femeie in stare sa se faca pres ma astept si la altele. Nu am luat niciun ban. In momentul asta nu mai am nicio relatie cu Bianca, de niciun fel. S-a terminat tot cu Bianca.

Pe mine nu ma mai intereseaza ce spune si ce face. Ea a ales drumul mantuirii si s-a facut pres”, a declarat Cristea intr-o emisiune de la Kanal D.

Nici de Victor Slav nu a avut cuvinte prea frumoase de spus. “Pentru mine el e un baiatel care dormea cu degetelul in gurita, se mai trezea putin si il mai invelea ea. Bianca il calma pe Victor cu putin san. Baiatul de la meteo joaca singur. Poate castiga acum. Sunt liberi sa faca o nunta, doua, cate vor”, a incheiat el fotbalistul.

Articole asemanatoare
victor-slav
Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
victorslav
Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

Comenteaza acest articol

Cristea l-a facut praf pe Slav: “Adoarme cu degetelul in gurita, iar Bianca ii da… “

by   1 min
0