Home > Lifestyle > CRISTI BORCEA a divortat de ALINA!? Se pregateste VALENTINA PELINEL

CRISTI BORCEA a divortat de ALINA!? Se pregateste VALENTINA PELINEL

CRISTI BORCEA pare a fi pregatit, din inchisoare, o mutare surprinzatoare, divortand de actuala lui sotie, Alina Vidican. Timişoreanca Alina Vidican este foc şi pară după ce au apărut zvonuri cum că Valentina Pelinel se bucură de vacanţele luxoase în Capri, pe iahtul fostului finanţator Dinamo. Surse din anturajul celor doi aruncă bomba în cazul celui mai controversat cuplu din showbiz, scrie Spynews.ro. 

“Au divorţat de curând. Prin presă a apărut că Valentina Pelinel umblă prin Capri cu iahtul lui de lux şi au apărut problemele. S-a mai pus problema unui divorţ, prin 2011, când a apărut avocata aia cu fetiţa neligitimă, iar Alina nu ştia nimic. Acum este clar, cei doi au divorţat, Alina s-a apropiat mult de Mihaela Borcea, se ocupă de afacerile lui. Cred că el a aşteptat-o pe Pelinel, iar acum, că ea e singură, au decis să divorţeze”, au mărturisit prietenii celor doi.

Cu catva timp in urma, Valentina Pelinel l-a vizitat pe Borcea la penitenciarul de la Poarta Alba, intorcandu-se la Bucuresti chiar cu soferul presupusului ei amant.

Articole asemanatoare
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
VALENTINA PELINEL – gravida cu Cristi Borcea!?! Sex cu folos la puscarie
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice
BOUREANU despre divort, Pelinel si Borcea

Comenteaza acest articol

CRISTI BORCEA a divortat de ALINA!? Se pregateste VALENTINA PELINEL

by   1 min
0