Tabu
Image default
lifestyle

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel, pierderi de peste 1,5 milioane de euro


Cinci proprietăţi ale deputatului Cristian Boureanu şi ale soţiei sale vor fi scoase la vânzare la sfârşitul acestei luni, după ce politicianul nu a achitat mai multe credite, iar băncile l-au chemat, rând pe rând, in instanţă.

Astfel, pe 31 octombrie va fi organizată o licitaţie la care vor fi vândute cinci proprietăţi care aparţin soţilor Boureanu, dar şi fratelui acestuia, valoarea acestora depăşind 1,5 milioane de euro.

Necazurile tânărului politician au început în urmă cu doi ani, atunci când o bancă a demarat la Judecătoria Sectorului 1 un proces de executare silită împotriva lui şi a soţiei, care luaseră în anul 2007 două credite totalizând un milion de euro. De atunci, somaţiile au început să curgă, iar Boureanu şi Pelinel au primit citaţii de la aproape toate judecătoriile din Bucureşti, din partea mai multor bănci. Împrumuturile au ajuns la scadenţă, iar băncile s-au adresat instanţei de judecată, după ce iniţial l-au somat pe politician, solicitând executarea silită a garanţiilor depuse la bancă. Inevitabilul s-a produs, iar executorii judecătoreşti au scos la licitaţie publică, care va avea loc pe 31 octombrie, cinci proprietăţi, a căror valoare adunată (potrivit preţului de pornire al licitaţiei) depăşeşte 1,5 milioane de euro.

ARTICOLE SIMILARE

Asasinul JAPONEZEI i-a speriat pe anchetatori!

Heidi Klum, divă pe tocuri de 30 cm

realitatea

TOP cele mai îndrăznețe vedete care au pozat nud gravide – FOTO

realitatea

Mădălina Ghenea, DE NERECUNOSCUT cu cinci ani in urma

Charlize Theron își închiriază casa din Malibu pentru 50.000 de dolari pe lună

realitatea

FOSTUL MINISTRU Ioan Avram Mureşan a plans două ore pentru FIUL MORT

Scrie un comentariu