Home > Lifestyle > Stiri > Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel, pierderi de peste 1,5 milioane de euro

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel, pierderi de peste 1,5 milioane de euro


Cinci proprietăţi ale deputatului Cristian Boureanu şi ale soţiei sale vor fi scoase la vânzare la sfârşitul acestei luni, după ce politicianul nu a achitat mai multe credite, iar băncile l-au chemat, rând pe rând, in instanţă.

Astfel, pe 31 octombrie va fi organizată o licitaţie la care vor fi vândute cinci proprietăţi care aparţin soţilor Boureanu, dar şi fratelui acestuia, valoarea acestora depăşind 1,5 milioane de euro.

Necazurile tânărului politician au început în urmă cu doi ani, atunci când o bancă a demarat la Judecătoria Sectorului 1 un proces de executare silită împotriva lui şi a soţiei, care luaseră în anul 2007 două credite totalizând un milion de euro. De atunci, somaţiile au început să curgă, iar Boureanu şi Pelinel au primit citaţii de la aproape toate judecătoriile din Bucureşti, din partea mai multor bănci. Împrumuturile au ajuns la scadenţă, iar băncile s-au adresat instanţei de judecată, după ce iniţial l-au somat pe politician, solicitând executarea silită a garanţiilor depuse la bancă. Inevitabilul s-a produs, iar executorii judecătoreşti au scos la licitaţie publică, care va avea loc pe 31 octombrie, cinci proprietăţi, a căror valoare adunată (potrivit preţului de pornire al licitaţiei) depăşeşte 1,5 milioane de euro.

Articole asemanatoare
Ce de aniversări a avut în familie în ultimele zile Valentina Pelinel
valentina pelinel
Sărbătoare mare pentru Valentina Pelinel şi familia ei! Ce sărbătoreşte vedeta?
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice

Comenteaza acest articol

Cristi Boureanu şi Valentina Pelinel, pierderi de peste 1,5 milioane de euro

by   1 min
0