Home > Agenda > stiri > Tragic: CRISTI NISTOR – pierdere grea!

Tragic: CRISTI NISTOR – pierdere grea!

Dupa o lunga suferinta, tatal lui Cristi Nistor s-a stins din viata. Anuntul a fost facut, in urma cu cateva minute, pe o retea de socializare de catre artist.
Cristi Nistor, fostul finalist al Loredanei de la “Vocea Romaniei”, si-a anuntat fanii de pe internet ca trece prin momente grele: tatal solistului s-a stins din viata noaptea trecuta, dupa lungi suferinte.
Mai mult, Cristi Nistor le multumeste tuturor celor care i-au fost aproape in momentele grele si ii promite parintelui decedat ca il va face mandru.
“Dragii mei:)… aseara, in jurul orei 22, s-a stins cel mai frumos om pe care mi-a fost dat sa il cunosc. Tata a ales eliberarea si fericirea suprema, lucru pe care il merita cu prisosinta dupa o suferinta de 10 ani. Vreau sa va multumesc atat in numele familiei cat si in numele lui pentru ca ati fost alaturi de noi, si pentru faptul ca, poate unii dintre voi, i-ati alinat suferinta in ultima perioada a vietii, conversandu-va cu el pe internet! Ai fost un om cu OM mare!!! Iti multumesc pt ceea ce am ajuns datorita tie, pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce voi fi. O sa te fac mandru!! TE IUBESC, TATA!”, a scris solistul pe Facebook.


Comenteaza acest articol

Tragic: CRISTI NISTOR – pierdere grea!

by   1 min
0