Home > beauty > Cristi Pascu ne dezvaluie tedintele in materie de par pentru 2015

Cristi Pascu ne dezvaluie tedintele in materie de par pentru 2015

Hairstylistul CRISTI PASCU dezvaluie ce este in trend in 2015 in materie de nuante ale parului, recomandari ce merita luate in seama de toate doamnele si domnisoarele care isi doresc o schimbare de look in lunile care urmeaza. Conform specialistului, culorile lui 2015 sunt nuantele de blond aflate la extreme, platinat sau blond-miere, blond sampanie sau blond capsuna.

“Nu se mai poarta blondul simplu, banal, ci nuantele de blond-gri care dau un efect spectaculos, prin contrast, pe o tunsoare cu bucle si pe o radacina inchisa”, declara Cristi Pascu. Specialistul adauga faptul ca anul acesta o alta culoare in voga este aramiul, ce poate fi adoptat cu lejeritate de doamnele si domnisoarele vopsite in prezent blond.

“Pentru cele care nu isi doresc o schimbare radicala de look si sunt mai conservatoire din fire, ramâne in tendinte satenul inchis. Iese din discutie brunetul. Nu se mai poarta nici negrul natural, nici negrul albastrui”, adauga specialistul.

Cristi Pascu este considerat unul din cei mai experimentati hairstilisti din România, cu o activitate de peste 20 de ani in domeniu si supraspecializari la Londra, Milano si Budapesta. El le va oferi anul acesta sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstilisti profesionisti. Acestia au ocazia sa se inscrie la Academia de Coafura Cristi Pascu, pe www.cristipascu.ro. Academia este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si isi propune ca, in patru luni de studiu si practica, in urma absolvirii, sa formeze noi profesionisti in domeniul hairstyling-ului.

Articole asemanatoare
Descopera gamele de hairstyling de la NIVEA cu ulei de macadamia
Istoria hairstyling-ului din Secolul XX pana in prezent
Istoria hairstyling-ului – din Antichitate pana in Epoca Victoriana
Dalles GO iti ofera 30% reducere pentru early booking!

Loading...

Comenteaza acest articol

Cristi Pascu ne dezvaluie tedintele in materie de par pentru 2015

by realitatea   1 min
0