Home > Agenda > stiri > CRISTIAN GOG – vedeta in The Sun/ Vezi ce scriu englezii despre el

CRISTIAN GOG – vedeta in The Sun/ Vezi ce scriu englezii despre el

Cristian Gog, castigatorul marii finale a show-ului “Romanii au talent” de la Pro TV, este prezentat intr-un articol din publicatia britanica The Sun ca fiind “barbatul care si-a oprit propria inima”.

Finala “Romanii au talent” a fost castigata vineri seara de un barbat care si-a redus pulsul la zero. Cristian Gog, care s-a denumit “mentalistul magic”, a fost conectat la un aparat care masoara impulsurile electrice ale inimii (EKG) si a fost asistat de doi medici, “in turul sau de forta de sfidare a mortii”, scrie thesun.co.uk, citat de Mediafax.

Publicatia britanica mai spune ca barbatul in varsta de 31 de ani a afirmat la sosirea pe scena: “In aceasta seara voi risca totul. Imi voi risca viata. Pentru acest act, am nevoie de ajutorul unui medic. Voi aduce in direct o provocare mortii“.

Apoi, el a fost testat si aparatul care masoara impulsurile electrice ale inimii a aratat o oprire totala a activitatii sale cardiace.

Nefiind multumit numai cu atat, Cristian a deschis apoi o servieta inchisa cu un cifru, din care a scos coli de hartie pe care erau scrise cometarii pe care juratii emisiunii “Romanii au talent” tocmai le facusera cu cateva secunde mai inainte. Dupa castigarea premiului de circa 100.000 de lire (120.000 de euro), Cristian Gog a spus: “Atunci cand am facut actul am ramas fara bataile inimii iar acum am ramas fara cuvinte“, mai noteaza thesun.co.uk.

Publicatia britanica mai scrie ca locul al doilea in finala “Romanii au talent” a fost ocupat de Mihai Petraiche, care a impresionat prin dansul sau de robot, iar pe pozitia a treia s-a clasat Cristian Leana, care a rezolvat cuburi Rubik, cu o singura mana si in timp ce era legat la ochi.

The Sun mai scrie ca finala “Romanii au talent” a atras o audienta de circa cinci milioane de telespectatori.

Articole asemanatoare
Cum arata sotia mentalistului Cristian Gog si ce va face cu cei 120.000 euro castigati! FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

CRISTIAN GOG – vedeta in The Sun/ Vezi ce scriu englezii despre el

by   1 min
0