Tabu
Image default
FASHION

Cristina Bâtlan

Lumea o cunoaște pe Cristina Bâtlan (36 de ani) ca pe tânăra femeie de afaceri din spatele Musette și Christelen B. Åži de la televizor, din emisiunea ,,Arena leilor’’. Până acum interviurile Cristinei au fost legate de pantofi și poșete. Am stat la o cafea cu lapte în sufrageria cozy și luminoasă a familiei Bâtlan și am vorbit despre cele mai dragi obiecte ale ei.

I-a fost foarte ușor să vorbească despre asta, pentru că răspunsul a fost simplu : ,,Nu mă leg de lucruri’’. Singurele obiecte de suflet sunt două sfeșnice din argint  pe care le-a primit de la părinții săi ca dar de nuntă și un tablou miniatură cadou de la bunica ei (pe care aceasta l-a primit la rândul său, când era copil). Åži mai sunt cele două colaje și o broscuță țestoasă, realizate de fiul său, un mic talent în vârstă de 5 ani. Ar fi singurele lucruri pe care le-ar lua cu ea dacă ar trebui să plece, oriunde, chiar și definitiv (a avut această tentativă când a fost Mineriada, în anii ’90, și când s-a gândit ce lucruri să ia cu ea, a realizat că abia ar fi umplut 2 valize).
A, și ar mai fi poșeta ei XXL, din care nu lipsesc niciodată blackberry-ul, jurnale de modă (Vogue, L’Officiel), ,,Istoria modei’’ și caietele de schițe (are vreo trei sau patru pe care le ia peste tot cu ea).
Puștoaică fiind, prefera pantalonii, dar în prezent rochiile și fustele ocupă cel mai mult loc în dulap. Designerii preferați sunt Rick Owens, Dries Van Noten, Haider Ackermann, Anne Demeulemeester, brandul Rozalb de Mura și Lucian Broscățean. Dintre casele de modă cu tradiție, Lanvin, oricând!
Orașul în care se simte ca acasă este Parisul, unde va pleca din ce în ce mai des, mai ales pentru că din iarna aceasta vei găsi pantofii Christelen B. For Jean Paul Barriolle la Bon Marche.
Altfel, cea mai mare relaxare a Cristinei este să stea în grădină împreună cu fiul și cu soțul său, să citească o carte bună și să râdă cu poftă .

Cristina, fotografiată lângă peretele cu colaje de ziare cumpărate în timpul săptămânilor modei la care a participat de-a lungul anilor.
Cristina poartă cămașă Lanvin cu volane și pantaloni H&M.

Machiaj : Bianca Boeroiu

ARTICOLE SIMILARE

Jeremy Scott a lansat poseta-lenjerie

realitatea

MET Gala este oficial anulată

Andreea Damian

Exclusiv Tabu.ro, Răzvan Ciobanu vorbește despre faliment

realitatea

Stella McCartney lansează un festival digital pentru a ajuta la eliminarea violenței împotriva femeilor

Andreea Damian

Corina Vladescu prezinta la Viena

realitatea

Fashion trends Spring/Summer 2015 – Alberta Ferretti

realitatea

2 comentarii

Barbu Cristian 5 November 2011 at 12:24

Buna ziua,
As dori sa iau legatura cu doamna Cristina Batlan pentru o eventuala colaborare intr-o afacere cu mare potential.Multumesc anticipat.

Răspunde
bubble 3 February 2012 at 10:30

Hi, thank you for sharing your opinions in this post. This is really a cool blog.

Răspunde

Scrie un comentariu