Home > CRISTINA CIORAN, povestea unui casting dur! Interviu si FOTO in TABU

CRISTINA CIORAN, povestea unui casting dur! Interviu si FOTO in TABU

CRISTINA CIORAN, senzuala co-prezentatoare a matinalului “Draga mea prietena” de la Kanal D, face o serie de afirmatii explozive in noul TABU, editia de noiembrie.

-Care e preţul tău psihologic? Ce compromisuri ai face până la urmă?

Compromisuri facem cu toţii zilnic: albastru în loc de verde şi aşa mai departe. Trebuie să am motivaţii puternice pentru a face ceva. “Sânii mei fără sutien?” Am cerut justificare, nu mi s-a oferit ce aşteptam, aşa că am jucat scena cu sutienul pe mine. Nu suport nici ideea de a mă ascunde în spatele unor justificări penibile. Ce e aia să te dezbraci pentru calendare de calitate?!? Te dezbraci sau nu! De pildă, aş poza unui pictor …dar nu mi s-a propus încă.

-La voluptatea pe care o emani, bănuiesc că au cam tăbărât regizorii pe tine…

Da şi nu! La un casting, un mare regizor m-a întrebat: “Ce rol vrei? Una frumoasă, care apare foarte puţin? Sau una urâtă căreia i-o trage Mihai Călin pe un birou?”. I-am răspuns: “Îmi pare rău, nu mă interesează”. Şi ţine cont căeram după un casting mamut, care durase trei luni. Un casting la care, adesea, m-am simţit, alături de colegele mele, material de masturbare. La un moment dat, la Buftea, am fost aliniate toate în fuste mini şi cu ciorapi cu bandă!Iar, la probe, unele şi-au luat bătaie nu glumă. Dan Piţa i-a spus unui tânăr actor, care era vizibil intimidat, cum să joace cât mai veridic o scenă: “Trage-i o palmă! Tare!”. Actriţa eram eu. Şi mi-a spart buza. Altele s-au ales cu arcada spartă sau tăiate pe picior.

-Tu ai bătut vreodată pe cineva?

(râde) Nu-mi aduc aminte. Mi-am apărat interesele!

-Ce compromisuri ai făcut?

Sunt prea “fraieră” ca să fac compromisuri. Nu am avut niciodată tupeu suficient. Ca să ajung unde au ajuns cele din meseria mea care au tupeu!

…Interviul complet, cu o suita de dezvaluiri incitante, precum si alte imagini numai in TABU de noiembrie. FOTO: Corina Olaru. STIL: Isabela Hentiu. TEXT: Dan-Silviu Boerescu. PRODUCATOR: Cristi Petrescu.


Comenteaza acest articol

CRISTINA CIORAN, povestea unui casting dur! Interviu si FOTO in TABU

by   1 min
1