Tabu
PEOPLESlider

Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal monstru pe stradă

Atacurile dintre Cristina Cioran şi Alex Dobrescu nu par să contenească. Cei doi își aruncă vorbe grele după despărțire.

În urmă cu câteva zile, Cristina Cioran mărturisea totul despre despărțirea de Alex Dobrescu, însă acum se pare că s-a întâlnit cu el. Cei doi au făcut un scandal în plină stradă, iar el a încercat după să o împace, scrie spynews.ro

Alex Dobrescu a ieșit pe străzile din București cu un prieten bun de-al lui. S-au plimbat, au stat pe telefoane, iar Alex Dobrescu a vorbit cu cineva pe cameră, în timp ce prietenul lui a venit să-l pupe pe obraz.

La un moment dat, cei doi s-au întâlnit cu nimeni alta decât Cristina Cioran, care a ieșit în oraș alături de micuța ei. Au stat de vorbă, au făcut poze și, la un moment dat, au început să se certe. Din discuția lor a reieșit faptul că au fost la un restaurant de Revelion, dar s-au întâlnit împreună acolo. El s-ar fi dus însoțit de o femeie, iar vedeta i-a spus: „Te-ai dus cu țăranca aia!”. S-au mai certat puțin, după care ea s-a enervat, a luat fetița și a vrut să plece, însă s-a întors la acesta și au plecat împreună.

După cearta scandaloasă pe care au avut-o, Alex Dobrescu a încercat să o împace pe Cristina Cioran, astfel că a luat-o în brațe și a început să o pupe. Cei doi foști iubiți și prietenul lui Alex Dobrescu s-au mai plimbat pe străzile din București, după care au plecat la un restaurant celebru din Capitală. După ce au plecat de la restaurant, vedeta și fostul ei iubit și-au luat rămas-bun de la prietenul acestuia și apoi cei doi au plecat împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Andreea Damian

Ana Maria Păcuraru așteaptă primul copil

Tabu Tabu

Afla cum sa iti ingrijesti tenul in sezonul rece

realitatea

Reguli de etichetă modernă pe care orice doamnă trebuie să le cunoască

Andreea Damian

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

TOP 10 Prostii spuse de vedete din Romania in 2012

Scrie un comentariu