Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cristina Cioran va deveni mamă pentru prima oară, la 43 de ani

Cristina Cioran a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată, la vârsta de 43 de ani. Vedeta a făcut anunțul în platoul emisiunii „Vorbește lumea”.

Prezentatoarea de televiziune, care are o nouă relație de numai 7 luni, nu se aștepta să rămână atât de repede însărcinată. „Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică”, a spus Cristina Cioran.

„S-a bucurat foarte tare”, a spus Cristina despre reacția iubitului ei. „Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”, a continuat ea. „Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii”, a mai spus vedeta.

Va naște în toamnă

Alexandru Dobrescu și Cristina Cioran

„Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a adăugat Cristina.

„Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a mai spus Cristina.

Cristina Cioran formează un cuplu cu Alexandru Dobrescu. Cei doi și-au confirmat relația la finalul anului trecut.

ARTICOLE SIMILARE

10 activitati placute prin care poti arde 300 de calorii

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Suflet Vechi

realitatea

Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe

realitatea

Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel

Andreea Damian

Trucul prin care să-ți smulgi sprâncenele acasă fără să ratezi niciun un fir

Andreea Damian

Când și de ce a devenit drăguț să îmbraci copiii în costume de animale?

realitatea

Scrie un comentariu