Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cristina Ich, reacție spumoasă după ce a fost surprinsă de mână cu un alt bărbat

Relația Cristinei Ich cu Alex Pițurcă e pe butuci? Bruneta a fost surprinsă în brațele altui bărbat și, conform zvonurilor, i-ar pune „coarne” partenerului ei de viață.

După ce a văzut că a fost surprinsă de paparazzi, îmbrățișându-se cu un bărbat, altul decât iubitul ei, Christina Ich a reacționat pe contul său de Instagram. Aceasta a dezvăluit cine este bărbatul în brațele căruia a fost fotografiată.

Se pare că este vorba de un prieten, pe care vedeta îl felicita pentru ziua de naștere. Mai mult, ea dezvăluit că cei doi nu erau singuri, ci îi însoțea o a treia persoană, care nu apare în imagini.

„La mulți ani! Vezi că ne-au prins paparazzi, așa băiat drăguț nu avea cum să treacă neobservat.”, i-a transmis Cristina bărbatului alături de care a apărut.

Vedeta se declară intrigată de speculațiile apărute. Aceasta a afirmat că, dacă ar avea cu adevărat un amant, nu s-ar afișa cu acesta în locuri publice și s-ar ascunde mai bine, pentru a nu fi descoperită. De altfel, Cristina Ich a declarat în mai multe rânduri că nu crede în relațiile monogame.

„Când ai un amant nu te întâlnești pe Nordului, nici cu moși la restaurant la prânz. Te ascunzi ca să fie treaba bine făcută, nu așa să știe tot poporul. (…) Eu mă distrez citind minciunile despre mine, însă voi, sărmanilor, vă înghiți otrava zilnic și vă amăgiți că este vitaminizată.”, a spus Cristina Ich.

ARTICOLE SIMILARE

Trecutul misterios al lui Vladimir Putin. Cine este Vera Putin, femeia care pretinde că este mama biologică a președintelui

Andreea Damian

Fostul bodyguard al lui Britney Spears va publica poze nud cu aceasta

realitatea

Premiile BAFTA 2020: Filmul cu cele mai multe nominalizări

Andreea Damian

Mamele petrec 97 de ore pe săptămână făcând sarcini zilnice – echivalentul unui job bine plătit

Andreea Damian

Tipuri de măsline și beneficiile lor. Care sunt cele mai sănătoase

Andreea Damian

Industria modei și COVID-19. Marile branduri produc acum măști sanitare și echipamente de protecție

Andreea Damian

Scrie un comentariu