Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă. Mesajul transmis de vedetă: „În sfârşit sunt fericită”

Cristina Ich s-a despărţit de Alex Piţurcă, iar de această dată pare să fie definitiv. Cei doi nu au reușit să-și mai facă relația să funcționeze, în ciuda tuturor problemelor.

Bruneta nu a dorit să ofere detalii despre decizia luată, ci doar şi-a anunţat fanii că este din nou singură şi „în sfârşit este fericită”.

Fanii bănuiau de ceva vreme că influencerița nu mai formează un cuplu cu Pițurcă Jr., însă era doar un zvon până când a vedeta a confirmat pe pagina sa de Instagram.

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich în postarea făcută. Aceasta pare să respire uşurată pentru că nu se mai află într-o relaţie amoroasă cu tatăl copilului ei.

Cristina Ich a recunoscut faptul că relația cu Alex Piţurcă a început să scârțâie pentru că a fost dragoste la prima vedere, iar cei doi nu știau nimic unul despre celălalt. „A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

ARTICOLE SIMILARE

De ce blondele naturale sunt speciale

Tabu Tabu

Mark Wahlberg e de nerecunoscut! Transformare dramatică în doar 3 săptămâni (FOTO)

Andreea Damian

Van Gogh reinterpretat ⎥ Noaptea înstelată din piese de Lego

Ciocîrlan

Cum să îți îngrijești părul iarna? Sfaturi de la experți

Andreea Damian

Globurile de Aur 2019. Actrițele care au purtat jeans sub rochie și pantofi de 45 $

Andreea Damian

Lili Sandu a anunțat vestea cea mare de Sfântul Valentin! Va deveni mămică anul acesta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu