Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cristina Ich, scandal monstru la aeroport

Cristina Ich a avut parte de un scandal monstru la aeroport. Vedeta se află pentru câteva zile la Paris, împreună cu câştigătoarea maratonului pe care l-a organizat în urmă cu câteva luni. Însă, în aeroport, a avut parte de injurii şi jigniri din partea unui bărbat.

Din cauza faptului că a întârziat şi era pe punctul să piardă avionul, vedeta a cerut disperată celor care stăteau la coadă să o lase să treacă în faţă pentru că este în mare întârziere. Toate persoanele prezente au fost îngăduitoare cu ea şi cu încă o femeie, aflată în aceeaşi situaţie, cu excepţia unui bărbat, care şi-a ieşit din fire.

Focoasa brunetă a fost înjurată ca la ușa cortului de un bărbat aflat la coadă la bagaje- Totul a pornit după ce bărbatul s-a arătat nemulțumit că aceasta i-a rugat pe cei din față s-o lase înainte, pentru a nu pierde zborul.

„Am ajuns în ultima secundă la poartă. Nu vă puteți imagina cam câți nervi am. Îmi vine să plâng de nervi. Dacă nu ne-a înjurat, pe mine și pe o doamnă pe care am ajutat-o, un om în toată firea, cred că avea în jur de 60 de ani… Din ”tupeistele dra*u” nu ne-a scos… nu vreți să știți ce ne-a făcut. Oameni mai răi ca ăștia eu nu am văzut. Dacă nu ajungeam cu bagajul la poartă pierdeam avionul. I-am rugat pe toți cei din față, dar omul ăla era posedat de un diavol”, a povestit Cristina Ich pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Cannes 2021. La Civil, de Teodora Ana Mihai, în selecția oficială

Andreea Damian

Lavinia Pârva pleacă din casa lui Ştefan Bănică

Andreea Damian

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Leonardo DiCaprio refuză să iasă cu femei care sunt trecute de 25 de ani

Andreea Damian

Quickie sau cum să-ți condimentezi viața sexuală

Andreea Damian

Deșeurile din plastic poartă bacterii periculoase în jurul lumii

Andreea Damian

Scrie un comentariu