Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cristina Ich și Alina Ceușan, sărut pasional în văzul tuturor!

Christina Ich și Alina Ceaușan, unele dintre cele mai urmărite influencerițe din România, au fost fotografiate în timp de ce sărutau.

Cele două nu formează însă o relație, nu, ci totul face parte dintr-o ședință foto care are legătură cu o campanie de Ziua Îndrăgostiților. Alina și Christina promovează ținute destinate doamnelor și domnișoarelor care vor să-și impresioneze partenerii.

Imaginile cu cele două sărutându-se au făcut deliciul internauților, strângând mii de comentarii și aprecieri. “Felicitări , sunteți superbe amândouă”, ”Doamne, Cristina, ce picioare ai!”, ”Bombe! Super campanie”, au fost doar câteva dintre reacții.

 „Melting Valentine’s Day 2021 in a kiss. (Traducere: Topind Valentine’s Day 2021 într-un sărut)”, a arătat mesajul din dreptul fotografiei. „Când am făcut campania, care a durat aproape 16 ore, cu Ceușan, i-am zis: «O să fie scandalos». La care ea a zis: «Știu, Ich!». Cel mai faimos sărut o să fie acum [dintre] Alina Ceușan și Cristina Ich. Nu-i așa că este drăguț? Superb! Îmi place!”, a spus Cristina în mediul online.

Bruneta a explicat, tot pe Instagram, ce înseamnă sărutul ei cu Alina Ceaușan.

„Sărutul meu cu Alina Ceaușan nu înseamnă doar susținerea comunității LGBT. Înseamnă susținerea libertății de expresie. Expresia cuprinde verb și gest, cuprinde zâmbet și limba scoasă, eleganță și grotesc, trivialitate și senzualitate, tupeu și timiditate, penisuri desenate pe pereți și fresce pictate în biserici. Pentru toate lucrurile pe care le exprimăm suntem însă responsabili juridic, profesional și mediatic.

Expresia nu este doar o libertate, este și o responsabilitate. Fluieratul în biserică aduce cu sine și reacția corului. Așadar, voi cultiva mereu spontaneitatea și creativitatea. Ele formează declarația mea pro oameni. Iar când vorbim de oameni, vorbim de toți oamenii, indiferent de orientare sexuală, rasă sau religie. Eu mă simt un om liber. Azi pot fi o casnică crizată, mâine o mamă stilată și poimâine o lesbiană fascinantă. Tot ce pot promite e că libertatea mea nu va încălca dreptul tău la libertate”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Numită și „Angelina Jolie de România”, vedeta este iubita lui Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, iar alături de el are un băiețel, care îi seamănă leit. Cristina este în permanență în contact cu fanii internauți de pe Instagram și le povestește despre stilul său de viață sau despre rutina ei de îngrijire. Focoasa brunetă a fost adesea acuzată că ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și accentua frumusețea și că nu ar fi reușit niciodată să arate atât de bine doar în mod natural.

ARTICOLE SIMILARE

Ce cadouri a primit Natalia Oreiro la aniversare

Tabu Tabu

UE a construit 1.000 km de ziduri de frontieră de la căderea Zidului Berlinului

Dora Constantinovici

Primele imagini din filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“

Andreea Damian

Șapte acțiuni de zi cu zi care afectează perineul fără ca tu să observi

Andreea Damian

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

realitatea

De Valentine’s Day, Justin Bieber și soția sa Hailey dezvăluie regulile de la care nu se abat în dormitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu