Tabu
Image default
PEOPLE

Cristina Joia, atacată și lovită într-un magazin

Eva Longoria de România, așa cum i se mai spune, designerul de apartamente Cristina Joia, a fost atacată weekendul trecut de către o femeie după ce i-a atras atenția că a parcat într-un loc unde încurcă circulația. Femeia a intrat înapoi în magazin și când s-a întors a primit o lovitură puternică peste față.
Incident violent în Capitală, în urma căruia unui dintre designerii emisiunii „Visuri la cheie” a plecat direct la spital. Cristina Joia a fost atacată într-un supermarket de o femeie, care a lovit-o până i-a spart nasul. „La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște.

cristina-joia-visuri-la-cheiebatuta-bucurestiPersoana vătămată a fost transpotată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată într-un comunicat al Poliției. Reporterul Ovidiu Oanță a explicat mai pe larg întreg incidentul, publicând și o imagine cu Cristina Joia, în care aceasta apare cu nasul spart și sângerând. Joia a fost dusă la spital și operată, în urma atacului. „Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiază, într-un magazin din Calea Șerban Vodă. O femeie căreia îi reprosase că a blocat cu mașînă o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpărături, pe care a lovit-o in plină figura cu un obiect tare – nu e clar dacă un “box” sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rana de câțiva centimetri” ,a povestit acesta.

ARTICOLE SIMILARE

Dana Rogoz și-a dus fiul la școală în prima zi

Tabu Tabu

Liviu Vârciu va deveni tată din nou în toamna asta!

Tabu Tabu

Anca Sigartău și Marian Râlea, parteneri pe micul ecran

Tabu Tabu

O comedie cu Jennifer Aniston și Adam Sandler a doborât recordul de cel mai vizionat film pe Netflix

Andreea Damian

Franța încă învață ce e rasismul și o demonstrează cu procesul rapperului Nick Conrad

Andreea Damian

E oficial! Andreea Ibacka revine la seriale TV și joacă alături de Mihai Călin

Tabu Tabu

Scrie un comentariu