Home > beauty > Cristina Spatar a reusit sa slabeasca aproape 20 de kg in timp record!

Cristina Spatar a reusit sa slabeasca aproape 20 de kg in timp record!

Cristina Spatar s-a ingrasat cate 17 kg in timpul celor doua sarcini pe care le-a avut, insa a reusit sa slabeasca imediat dupa ce a nascut si a revenit la silueta initiala. Cum a facut asta? Cu o dieta disociata si foarte mult sport.

„Ambele sarcini au presupus sacrificii foarte mari din partea mea. A fost o perioada foarte grea, dar pe care nu am regretat-o nicio clipa, pentru ca a fost singura solutie ca eu sa pot deveni mama, iar visul meu de atata timp sa devina realitate. Imediat dupa ce l-am nascut pe Albert, am inceput sa ma gandesc deja la cel de-al doilea copil. Facand cezariana, am fost nevoita sa astept inca doi ani. Dar, Dumnezeu a vrut sa ne daruiasca si o fetita, sa avem pereche. M-am ingrasat de fiecare data cate 17 kilograme, ceea ce mie mi s-a parut enorm. Am reusit sa slabesc doar cu dieta disociata si foarte mult sport. Nu a fost deloc usor, dar am avut rabdare si ambitie, astfel incat, acum am exact greutatea pe care o aveam inainte”, a explicat solista.

„Fac miscare in fiecare zi, exceptand ziua de duminica. Alerg pe banda maxim o ora, fac abdomene, imi lucrez toate grupele de muschi. Nu plec nicaieri fara sa am cantarul langa mine. Cand vad ca am depasit masura, adica am pus maxim doua kilograme, intru imediat la regim. Dar, se intampla destul de rar, pentru ca, de obicei, am o alimentatie destul de echilibrata, nu prea fac excese si ma feresc cat de mult pot de dulciuri”, a declarat Cristina Spatar pentru Revista vip.


Articole asemanatoare
Cum sa scapi de kilogramele in plus cu ceai de ghimbir?
5 motive pentru care iti este mereu foame – partea a III-a
5 motive pentru care iti este mereu foame – partea aII-a
5 motive pentru care iti este mereu foame – partea I

Loading...

Comenteaza acest articol

Cristina Spatar a reusit sa slabeasca aproape 20 de kg in timp record!

by   1 min
0