Tabu
PEOPLESlider

Cristina Spătar, apariție spectaculoasă, în urma unei noi intervenții slimming face

Cunoscuta solistă Cristina Spătar, adepta intervențiilor chirurgicale și estetice a ales o nouă intervenție estetică pentru remodelarea și alungirea feței. Pentru această procedură a apelat la clinică Beauty Art Aesthetics unde manager este Mădălina Brîndușescu. Slimming face are rolul de a remodela linia mandibulară și de a obține un aspect al feței mai sculptat, mai alungit.


Despre metodele folosite în obținerea unui rezultat miraculos, dar și despre cât costă acest rezultat, am aflat detalii de la managerul clinicii Beauty Art Aesthetics, Mădălina Brîndușescu. ,,Slimming face nu este o procedură grea și chirurgicală, din contră se realizează foarte ușor prin introducerea unor fire resorbabile. Se folosește o cremă anestezică, procedura fiind extrem de rapidă, aproximativ 30 de minute. Această procedură se poate efectua în orice perioadă a anului. Rezultatele încep să se cunoască după 10-14 zile. Pentru conturarea feței, tehnicile sunt personalizate, prin urmare diferă mult de la un pacient la altul în funcție de necesități și cerințe”, a specificat Mădălina Brîndușescu.

O astfel de intervenție costă 550 de euro. Vedeta a povestit că este extrem de mulțumită de rezultat. ,,Mi-am făcut această intervenție pentru subțierea feței și înfrumusețarea ei. Am ales această clinică pentru profesionalismul de care a dat dovadă, de-a lungul timpului. Intervențiile estetice sunt la mare căutare pentru femeile care își doresc o schimbare, astfel este foarte important că ele să aleagă o clinică sigură, cum este Beauty Art Aesthetics. Am văzut atâtea vedete care au abordat această tehnică de înfrumusețare și am vrut să o încerc și eu”, a declarat Cristina Spătar.

Sunt numeroase vedete care au apelat la serviciile clinicii Beauty Art Aesthetics , cum ar fi Misha, Elena Ionescu, Claudia Ghițulescu și multe altele. Clinica renumită pentru augumentarea buzelor, dar nu numai. Dispune de o gamă largă de proceduri pentru intreținerea feței și a corpului. Procedura a fost implementată de către clinică Beauty Art Aesthetics (Mădălina Brîndușescu) de 3 ani și se numără printre cele mai căutate proceduri.

ARTICOLE SIMILARE

Microsoft a implementat săptămâna de lucru de 4 zile în Japonia și a mărit productivitatea cu 40%

Andreea Damian

De ce ne e foame (și ne îngrășăm puțin) în sezonul rece – nu e o legendă!

realitatea

Ce mare s-a făcut fiul Corinei. Cum arată acum FOTO

Tabu Tabu

Cum să mănânci mai puțină carne și mai multe legume și fructe

Andreea Damian

De ce nu poți dormi fără să îmbrățișezi perna sau pilota

Andreea Damian

Scrisorile către copii ale lui CS Lewis, creatorul Narniei sunt scoase la vânzare

realitatea

Scrie un comentariu