Tabu
Image default
LIFESTYLE

CRISTINA SPATAR costa cel mult 800 euro!

Zile negre pentru CRISTINA SPATAR! Rămasă fără sprijinul soţului său, Alin Ionescu, care este cercetat în arest într-un dosar de evaziune, Cristina Spătar caută soluţii să facă bani pentru a se putea întreţine.

În urmă cu doar câteva luni, Cristina Spătar ducea o viaţă fără griji, pe banii soţului ei, motiv pentru care a renunţat la cariera artistică. O bătea chiar gândul retragerii, pentru a se dedica exclusiv familiei şi celor doi copii ai săi.

Doar că arestarea lui Alin Ionescu şi blocarea conturilor lui a făcut-o să-şi revizuiască planurile. Toată responsabilitatea a căzut pe umerii săi, astfel că artista se vede nevoită să se întoarcă la muncă, pentru a supravieţui. Astfel, Cristina a “bătut pe la uşile” organizatorilor de spectacole, însă fără prea multe rezultate.

Nu mai are căutare

Joburile încă se lasă aşteptate, asta în ciuda faptului că este dispusă să cânte şi pentru 800 de euro. Mai mult, ar aborda orice stil muzical, la cerinţa organizatorului. Cristina nu a mai avut concerte de luni bune şi colaboratorii au uitat-o.

Contactat pe marginea acestui subiect, Radu Baron, un cunoscut impresar şi organizator de evenimente, ne-a spus că singura şansă de reuşită a Cristinei ar fi să înceapă să cânte live.

“Lumea reacţionează foarte urât acum la play-back”, a precizat Radu Baron.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Concerte, mare si cultura

realitatea

Cum poți trece mai ușor peste stresul cauzat de o nominalizare la Oscar

realitatea

Saptamanal Tabu: Teatru, film, memories și comedie

realitatea

ANCA PANDREA – gest socant la parastasul lui IURIE DARIE

Ce spune zâmbetul tău despre emoțiile tale

Andreea Damian

Iubire platonică

Scrie un comentariu