Home > beauty > Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

Cristina Spatar, inainte sa devina mama, nu prea era “prietena” cu sportul, pentru ca avea in mod natural o silueta ideala, fara sa faca eforturi. Insa, dupa ce a trecut de 40 de ani si, mai ales dupa ce l-a nascut pe Albert, primul ei copil, lucrurile s-au schimbat complet.

Cele 17 kilograme acumulate in timpul sarcinii si-au pus amprenta pe trupul ei, iar lupta cu kilogramele in plus nu a fost deloc usoara. Dupa ce a venit pe lume si Aida, de nevoie, Cristina a devenit dependenta de sport, motiv pentru care si-a facut propria sala de forta chiar in incinta casei sale.

„Am aparate pentru toate grupele de muschi. De trei ori pe saptamana vine antrenorul meu personal, iar in rest lucrez singura, dar nu la fel de sustinut cum o fac atunci cand vine el,” dezvaluie Cristina Spatar.

In fiecare zi, solista face cate 500 de abdomene, ceea ce a facut ca talia ei sa arate din nou ca la 20 de ani. Acum cantareste din nou 55 de kilograme, este foarte atenta la alimentatie si isi incurajeaza copiii sa faca din in ce in ce mai multa miscare.

Cristina S


Articole asemanatoare
a slăbit
A mâncat 2.200 de calorii pe zi și a slăbit fără înfometare. Cum a reușit
Stresul creste riscul de obezitate – Relaxarea si somnul linistit ajuta la slabit
Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!
3 sporturi pe care le poţi practica după muncă

Loading...

Comenteaza acest articol

Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

by   1 min
0