Home > beauty > Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

Cristina Spatar, inainte sa devina mama, nu prea era “prietena” cu sportul, pentru ca avea in mod natural o silueta ideala, fara sa faca eforturi. Insa, dupa ce a trecut de 40 de ani si, mai ales dupa ce l-a nascut pe Albert, primul ei copil, lucrurile s-au schimbat complet.

Cele 17 kilograme acumulate in timpul sarcinii si-au pus amprenta pe trupul ei, iar lupta cu kilogramele in plus nu a fost deloc usoara. Dupa ce a venit pe lume si Aida, de nevoie, Cristina a devenit dependenta de sport, motiv pentru care si-a facut propria sala de forta chiar in incinta casei sale.

„Am aparate pentru toate grupele de muschi. De trei ori pe saptamana vine antrenorul meu personal, iar in rest lucrez singura, dar nu la fel de sustinut cum o fac atunci cand vine el,” dezvaluie Cristina Spatar.

In fiecare zi, solista face cate 500 de abdomene, ceea ce a facut ca talia ei sa arate din nou ca la 20 de ani. Acum cantareste din nou 55 de kilograme, este foarte atenta la alimentatie si isi incurajeaza copiii sa faca din in ce in ce mai multa miscare.

Cristina S

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului
Incredibila transformare a unei familii. Tatăl, mama și fiica au slăbit împreună 38 kg

Loading...

Comenteaza acest articol

Cristina Spatar dezvaluie programul de exercitii fizice care a ajutat-o sa slabeasca

by   1 min
0