Home > beauty > Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

În timp ce majoritatea vedetelor apelează la tot felul de diete pentru a slăbi și pentru a-și detoxifia organismul, Cristina Spătar apelează la o alimentație ușoară, bazată, în principal, pe urzici.

Se pare că vedeta a depășit cu greu cele trei săptămâni în care a fost țintuită la pat din cauza unui virus foarte agresiv pe care l-a luat de la Albert, copilul ei, iar acum, pentru că a fost nevoită să ia antibiotice, a început o cură de detoxifiere pe care o va ține șapte zile, după cum dezvăluie.

“Voi consuma numai sucuri naturale și legume verzi, în special urzici, care îmi plac la nebunie. Nutriționista mi-a spus că mă vor ajuta să am un sistem imunitar foarte solid și că organismul va fi mult mai tonic. Primăvara, orice femeie ar trebui să facă o astfel de cură, care ajută și la scăderea în greutate”, a declarat Cristina Spătar.

O dietă recomandată de nutriționist ar trebui să fie sănătoasă, așa că, se pare, o cură detoxifiantă cu urzici ar fi o cale ușoară către un corp mai suplu și mai sănătos.

Foto: PR

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt
vitamină
Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat
sală
Ce ar trebui să mănânci înainte și după ce mergi la sală

Loading...

Comenteaza acest articol

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

by   1 min
0