Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cristina Spătar – Dietă de detoxifiere și de slăbit cu urzici

În timp ce majoritatea vedetelor apelează la tot felul de diete pentru a slăbi și pentru a-și detoxifia organismul, Cristina Spătar apelează la o alimentație ușoară, bazată, în principal, pe urzici.

Se pare că vedeta a depășit cu greu cele trei săptămâni în care a fost țintuită la pat din cauza unui virus foarte agresiv pe care l-a luat de la Albert, copilul ei, iar acum, pentru că a fost nevoită să ia antibiotice, a început o cură de detoxifiere pe care o va ține șapte zile, după cum dezvăluie.

“Voi consuma numai sucuri naturale și legume verzi, în special urzici, care îmi plac la nebunie. Nutriționista mi-a spus că mă vor ajuta să am un sistem imunitar foarte solid și că organismul va fi mult mai tonic. Primăvara, orice femeie ar trebui să facă o astfel de cură, care ajută și la scăderea în greutate”, a declarat Cristina Spătar.

O dietă recomandată de nutriționist ar trebui să fie sănătoasă, așa că, se pare, o cură detoxifiantă cu urzici ar fi o cale ușoară către un corp mai suplu și mai sănătos.

Foto: PR

ARTICOLE SIMILARE

Machiajul corect pentru buze perfecte!

realitatea

Fetița cu cel mai frumos păr din lume face furori pe Instagram

Andreea Damian

ALINA PUSCAS se bronzeaza sexy! FOTO!

NAOMI CAMPBELL – ce tragedie!

OANA ROMAN – dezastrul familiei dupa nastere

Îngrijirea pielii | Beneficiile capsulelor cu antioxidanți se văd după plajă

Andreea Damian

Scrie un comentariu