Tabu
PEOPLESlider

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul tinerel. Primele declarații ale artistei

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru au luat o pauză în relație. Solista în vârstă de 48 de ani trăia de aproape un an de zile o frumoasă poveste de dragoste, fiind prima relație după divorțul de Alin Ionescu.

Cunoscuta cântăreață de R’n’B este din nou o femeie singură. Ea și Tiberiu, bărbatul cu 21 de ani mai tânăr decât ea, nu mai formează un cuplu. Deocamdată nu se știu motivele pentru care vedeta a decis să rupă relația cu iubitul tinerel, însă se pare că cei doi au rămas în relații bune.

Vedeta a făcut primele declarații despre schimbările neașteptate din viața ei, dar și cine este cel cu care a ieșit în oraș zilele trecute.

De curând, Cristina a fost surprinsă și în compania unui domn misterios. „Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a spus Cristina Spătar pentru spynews.ro.

Ea ținut să precizeze că bărbatul cu care a fost văzut este un prieten din copilărie, iar între ei nu există nimic mai mult decât o relație de prietenie. „Persoana cu care m-ați găsit voi este doar un prieten, ne cunoaștem de vreo 15 ani. Nu poate fi vorba de altceva. Este doar un prieten. Nu e din București, ne-am revăzut. Nici nu se pune problema de altceva. Am depănat amintiri, am depănat lucruri vechi din copilărie. Nu știu, probabil o să ne mai vedem.”, a mai declarat Cristina Spătar.

ARTICOLE SIMILARE

Cum simtim fiorii dragostei in adolescenta

realitatea

Alimentul la care Nea Mărin a renunţat de 20 de ani şi pare că a întinerit

Andreea Damian

Nepal oferă bani femeilor care refuză să se izoleze pe perioada menstruației

Andreea Damian

Valentina Pelinel, mamă din nou

Andreea Damian

Mesajul emoționat scris de Bogdan Vlădău pentru fiica sa abia născută

Tabu Tabu

Hailey Bieber, rochia de mireasă de „vis” pe care a purtat-o în ziua nunții

Andreea Damian

Scrie un comentariu