Home > beauty > Criticata ca ar fi prea grasa, Gabourey Sidibe raspunde

Criticata ca ar fi prea grasa, Gabourey Sidibe raspunde

S-au facut glume pe seama greutatii sale si mai ales pe seama aparitiei sale la Premiile Golden Globes, insa, Gabourey Sidibe, cunoscuta si pentru rolul principal din “Precious”, a raspuns foarte elegant pe pagina sa de Twitter.

La eveniment, Gabourey a purtat o rochie bej, cu detalii din paiete, creata de Daniel Musto si Michael Costello. Actrita, care a declarat in nenumarate randuri ca se simte foarte confortabil cu greutatea ei, a devenit tinta multor comentarii si glume rautacioase, care au circulat pe retelele de socializare.

“arata ca un prezervativ”, “arata ca o fantoma grasa din Casper” au fost doar cateva comentarii scrise pe Twitter la adresa actritei.

Ce a facut Gabourey? Probabil, multe femei, in locul ei ar fi plans si s-ar fi izolat pentru o zi, timp in care s-ar fi gandit “de ce e asa rea lumea”. Dar ea, nu. Le-a raspuns tot pe Twitter, asa cum, probabil nu s-ar fi asteptat.

“Pentru oamenii care fac comentarii rautacioase la adresa fotografiilor mele de la Golden Globes: cu siguranta am plans mult in avionul meu privat, in drum spre jobul meu de vis, aseara”

Cu alte cuvinte, grasa sau nu, are o viata frumoasa.

Articole asemanatoare
Mama lui Gabourey Sidibe cântă la metrou
Gabourey Sidibe îl vrea pe Justin Timberlake partener la Oscaruri

Loading...

Comenteaza acest articol

Criticata ca ar fi prea grasa, Gabourey Sidibe raspunde

by   1 min
0