Tabu
Image default
lifestyle

Criticul de modă Richard Blackwell a murit la Los Angeles

Acerbul critic american de fashion cunoscut sub numele de Mr Blackwell, cel care a inventat binecunoscuta listă “Worst Dressed” și a criticat pe toată lumea de la Zsa Zsa Gabor până la Britney Spears, a murit în Los Angeles.

Mr Blackwell, care rar își folosea prenumele de Richard, a fost la început doar un actor necunoscut de la Hollywood, ajungând până la urmă cel mai cunoscut critic de fashion.

Notorietatea lui a crescut peste ani odata cu lista lui de celebrități care nu reușesc să se îmbrace cu bun gust. El a descris-o pe Meryl Streep arătând ca "o țigancă abandonată de o caravană", si tot el a remarcat la Bjork că "Dansează în întuneric – și tot acolo se și îmbracă".

Alte faimoase insulte de-ale criticului includ pe cele la adresa lui Barbra Streisand "mireasa masculină a lui Frankenstein" și pe Camilla Parker-Bowles "The Dutchess of Dowdy".

Mr Blackwell  afost deseori numit un Simon Cowell al lumii fashion. Criticul a mărturisit unui reporter că pe majoritatea femeilor pe care le atacă în lista lui  “Worst Dressed”, le admiră mult pentru talentul lor.

Într-un alt interviu de la începutul carierei sale, Mr Blackwell declara “designerii și-au uitat meseria pentru că treaba lor e să îmbrace și să pună în evidență femeia. Poate ar trebui să numesc 10 cei mai nepricepuți designeri în loc să dau vina pe femeile care le poartă hainele."

Născut Richard Sylvan Selzer în 1922, Mr Blackwell a scris în autobiografia sa, “From regs to bitches”, că a avut o copilărie tulburată și săracă, în care a fost nevoit să fure sau să se prostitueze.

A murit
duminică la Centrul Medical Cedars-Sinai, in urma unei infecții la intestine. Mr Blackwell avea 86 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Pentru Cristian Erbașu, șansa a venit din instabilitate

realitatea

TOM CRUISE si Katie Holmes DIVORTEAZA!

Aventurile erotice ale lui Michael Jackson: Tatum O’Neal și Brooke Shields

realitatea

Draga Marius Manole-¦

realitatea

MISS RUSIA 2013 – scandal enorm!

Se destramă U2? Bono însuşi a lansat zvonul

realitatea

Scrie un comentariu