Tabu
Image default
CULTURE

CRUDU face striptease si e parasita de iubit! FOTO

Capatos i-a provocat pe telespectatori să dea like pe contul  de Facebook al emisiunii “Un show păcătos” pentru ca asistenta sa, Daniela Crudu, să facă un  număr de striptease. Episodul s-a terminat urât pentru brunetă, care a rămas fără iubit, fotbalistul Mihai Costea. Acesta, de cand e doar rezerva la Steaua, a devenit extrem de irascibil si pandeste orice miscare a Danielei.

Deşi mai aveau nevoie de 5.000 de like-uri pentru a ajunge la 60.000 pe  contul oficial de Facebook al emisiunii, spectatorii au dat like în număr mult mai mare şi  Daniela Crudu a fost nevoită să facă un număr de striptease. “Ce ne facem, că te  bate acasă?”, a spus Capatos amuzat înainte ca bruneta să-şi dea jos ciorapii şi  pantofii.

Daniela şi-a făcut numărul şi a încântat audienţa. Capatos a fost extaziat de prestaţia Cruduţei, care nu şi-a mai dat şi rochiţa  jos fiindcă a fost “salvată” de publicitate.

Dansul nu i-a plăcut lui Mihai Costea, iubitul Danielei. Câteva minute mai  târziu, Daniela a spus: “Mi-a spus Mihai să vă transmit că de acum sunt singură căci nu a fost de acord cu stripteasul. Nu e glumă şi nici nu ne mai împăcăm. A  zis că el nu suportă să mă vadă dansând aşa”.

Aceasta a adăugat cu  lacrimi în ochi: “Eu încă îl iubesc, dar nu am ce să fac. El nu înţelege  showbiz-ul, aşa cum nici eu nu înţeleg fotbalul. Îmi pare rău că plâng. Nu mă aşteptam să se termine aşa”.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Tim Burton va regiza un nou serial „Familia Addams”, iar povestea va fi relatată din perspespectiva lui Wednesday

Ciocîrlan

Martin Scorsese a realizat un docu-rock despre turneul lui Bob Dylan – Rolling Thunder Revue

realitatea

Ea si El. Varietati Spirituale cu Nicoleta Svarlefus si Ion Hristescu

realitatea

Unele animale nu se pot adapta suficient de rapid la schimbările climatice

Andreea Damian

Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Politician roman implicat intr-o tentativa de SINUCIDERE a unei rude

Scrie un comentariu