Tabu
Image default
CULTURE

CRUDU face striptease si e parasita de iubit! FOTO

Capatos i-a provocat pe telespectatori să dea like pe contul  de Facebook al emisiunii “Un show păcătos” pentru ca asistenta sa, Daniela Crudu, să facă un  număr de striptease. Episodul s-a terminat urât pentru brunetă, care a rămas fără iubit, fotbalistul Mihai Costea. Acesta, de cand e doar rezerva la Steaua, a devenit extrem de irascibil si pandeste orice miscare a Danielei.

Deşi mai aveau nevoie de 5.000 de like-uri pentru a ajunge la 60.000 pe  contul oficial de Facebook al emisiunii, spectatorii au dat like în număr mult mai mare şi  Daniela Crudu a fost nevoită să facă un număr de striptease. “Ce ne facem, că te  bate acasă?”, a spus Capatos amuzat înainte ca bruneta să-şi dea jos ciorapii şi  pantofii.

Daniela şi-a făcut numărul şi a încântat audienţa. Capatos a fost extaziat de prestaţia Cruduţei, care nu şi-a mai dat şi rochiţa  jos fiindcă a fost “salvată” de publicitate.

Dansul nu i-a plăcut lui Mihai Costea, iubitul Danielei. Câteva minute mai  târziu, Daniela a spus: “Mi-a spus Mihai să vă transmit că de acum sunt singură căci nu a fost de acord cu stripteasul. Nu e glumă şi nici nu ne mai împăcăm. A  zis că el nu suportă să mă vadă dansând aşa”.

Aceasta a adăugat cu  lacrimi în ochi: “Eu încă îl iubesc, dar nu am ce să fac. El nu înţelege  showbiz-ul, aşa cum nici eu nu înţeleg fotbalul. Îmi pare rău că plâng. Nu mă aşteptam să se termine aşa”.

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 9 august!

realitatea

ANNA LESKO pe scena la o luna dupa nastere! Uite cat a slabit!

CHA CHA LITIX! Episodul 59. Polițaiul schimbă părul, dar Loganul ba

Andreea Damian

The Queen’s Gambit – filmul despre șah, obsesie și traumă

Andreea Damian

Cum va arăta lumea în 2050: orașe inundate, apartheid climatic, Amazonul transformat în savană

Andreea Damian

Eveniment dedicat Seriei de autor Gheorghe Craciun la Carturesti Verona

realitatea

Scrie un comentariu