Tabu
Image default
CULTURE Slider Video

Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza noul single – „C’est la vie”!

Dupa ce anul trecut au aniversat 10 ani de activitate si au celebrat acest moment prin lansarea piesei “Dragostea e tralalala”, Crush si Alexandra Ungureanu revin in atentia fanilor cu nou single “C’est la vie”. Soundul piesei subliniaza maturizarea trupei, fiind un fusion dintre stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor si tendintele actuale. Mesajul versurilor este pe cat de simplu, pe atat de profund.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat intr-un parc de disctractii si simbolizeaza ideea ca viata are suisuri si coborasuri, dar ca poate insemna si distractie si adrenalina, daca esti deschis sa experimentezi si sa raspunzi cu “da” provocarilor.

“Odata ce asculti piesa, te pierzi intr-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut macar odata-n viata curajul de a iubi cu toata inima”, spune Radu-Constantin Cernautan (Crush).

“Ador aceasta piesa!”, mai spune Alexandra. “Povestea ei a inceput in primavara, cand ne-am intalnit in studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca si pana acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redam in muzica si versurile noastre exprientele pe care noi le-am trait, experiente in care se pot regasi cat mai multi oameni. Textul a prins viata odata cu aparitia primului gand comun, in urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily’. Cocrush_si_alexandra_ungureanu_lanseaza_noul_single_c'est_la_viencluzia acestui prim gand comun ne-a condus la sintagma “C’est la vie”. In jurul acestei concluzii am inceput, de altfel, sa construim totul”, incheie artista.

“Experianta pe care am dobandit-o in cei 10 ani de activitate in formula Crush+Alexandra, ne-a invatat ca pentru a avea rezultate cat mai bune, este foarte importat sa existe o echipa inchegata, care se cunoaste si rezoneaza la aceleasi idei. Tocmai din acest motiv, pentru versurile noului single, am optat pentru o colaborare cu Cristina Balan, cu care noi am mai lucrat si pentru piesa ‘Where is the love’, lansata in anul 2012” – a spus Sorin Seniuc (Crush).

Videoclipul piesei “C’est la vie” poarta semnatura lui Radu-Constantin Cernautan (Crush), care s-a ocupat atat de scenariul cat si de regia acestuia. Nu este la prima experienta de acest fel, el semnand regia mai multor clipuri, printre care si a altor trei clipuri Crush+Alexandra Ungureanu (‘I need you more’, ‘Where is the love’ si ‘Cuvinte’). Pentru montaj, colorizare si imagine, trupa a ales sa colaboreze cu Anthony Icuagu, unul dintre cei mai talentati DOP din noul val.

“Clipul in sine este o metafora si nu vrem sa divulgam prea multe, tocmai pentru ca stim ca fiecare isi vede povestea din prisma experientelor propii”, au incheiat Crush și Alexandra.

 

ARTICOLE SIMILARE

Jean Paul Gaultier a cerut-o de soție pe Madonna

Andreea Damian

Jacheta din denim sau cum sa-ti scoti orice tinuta in evidenta

realitatea

Iulia Vântur s-a întors în România. Dezvăluiri senzaționale despre viața în India

Andreea Damian

Fotomodelul fără picior, în finala Miss Italia. E genial cum a răspuns jignirilor

Andreea Damian

Care sunt tendințele de frumusețe pentru 2021? Previziuni Pinterest

Andreea Damian

Frumusețea falsă

realitatea

Scrie un comentariu