Tabu
Image default
CULTURE

CSS – Donkey

„Donkey“, cel de-al doilea album al arty-hipsterilor din Sao Paulo respectă în bună măsură rețeta pe care trupa Cansei de ser sexy a brevetat-o și care a funcționat perfect în cazul lor, discul cu care au debutat în 2005 – electro-pop adictiv, sexual și hedonist, deloc sofisticat și deosebit de proaspăt.

Deși s-au apucat de cântat aproape în glumă, Cansei de ser sexy, care în portugheza braziliană înseamnă „m-am săturat să fiu sexy“, au reușit re­pede să atragă atenția asupra lor mai ales datorită stilului flamboaiant și dezlăn­țu­it pe care Lovefoxxx, vo­ca­lista, purtătoarea de cuvânt și starul trupei, l-a adoptat atât pe sce­nă, cât și în viața privată (amo­rul cu Jamie Reynolds de la Klaxons ține de ceva vreme prima pagină a ta­blo­idelor).

Deși versurile sunt cam banale, iar com­pozițiile destul de repetitive, CSS reușesc să a­du­că un suflu nou și foarte viu. Ceea ce nu e puțin a­vând în vedere că Brazilia nu e chiar cea mai im­por­­tantă țară când vine vorba de producții muzicale.

ARTICOLE SIMILARE

Decizia luată de producătorii „The Crown” după moartea reginei Elisabeta a II-a

Andreea Damian

Vedete nascute pe 7 octombrie!

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Povestea Slujitoarei – Handmaid’s Tale – sezonul trei – din iunie pe micile ecrane

realitatea

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu