Tabu
Image default
lifestyle

Câștigătorii “Cupei Presei la Vrăjitorie-

Ieri seară, la Băneasa Shopping City, a avut loc Cupa Presei la Vrăjitorie, în cadrul căreia membri ai presei s-au luptat pentru titlul de cel mai bun vrăjitor.
Competiția a fost una plină de suprize, jurnaliștii demonstrându-și spontaneitatea și inventivitatea, mai ales în cadrul probei libere. Locul 1 și Cupa Presei la Vrăjitorie a fost câștigat de Adi Posteucă de la Romantica, care a fost suficient de înspăimântător pentru a determina juriul să-i acorde locul 1, aceștia temându-se pentru integritatea lor.

Locul 2 a fost câștigat de Irina Munteanu, de la Sport Total FM, care, din postura de doctoriță – vrăjitoare a fermecat juriul cu ajutorul stetoscopului magic.
Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de vrăjitoarea de la Ziua, Corina Scarlat, care a descântat – cu succes – cei patru decidenți.
Au asigurat o competiție acerbă reprezentanți ai presei precum: Ileana Voicu – eva.ro, Gabriela Dumba – Gardianul, Aurelian Săndulescu – Sport Total FM, Florin Bărbuța – Ziua, Dan Olaru – Event Bazar, Bianca Ioniță – Kanal D, Dana Luțu – Kanal D, Gabi Arsene – Bucharest Nightlife.

Obiectivitatea jurizării a fost asigurată de cei patru membri prezenți: Cătălina Miciu (Secretar General de Redacție – STYLER), Clara Rotescu (designer, Director Editorial – Venue), Cristina Bârțan (Costumer & Tenant Relations Officer Baneasa Shopping City) și Claudiu Mirică (solist muzical, fost component al trupei Stigma).

Băneasa Shopping City a dedicat 18 zile sărbătoririi Halloween-ului, care a început prin acțiunea de dezvelire a obiectelor ce au fost licitate în cadrul Balului de Caritate de Halloween, prin inițiativa Asociației Ovidiu Rom pentru accesul copiilor la educație.

 Seria de evenimente dedicate acestei sărbători continuă vineri, 31 octombrie, cu o petrecere de Halloween dedicată copiilor, care va avea loc în intervalul orar 19.00 – 21.00.

Copii sunt invitați să vină la Castelul Magic îmbrăcați în costume horror, pentru a-i întâlni pe MC Vrăjitoarea Alexia, Vrăjitoarea din „Albă ca Zăpada”, Vrăjitoarea din „Frumoasa din Pădurea Adormită”, „Vrăjitorul din Oz” și alte personaje înfricoșătoare din povești.
Sufletul petrecerii va fi „asigurat” de Minimax în colaborare cu formația „Contrapunct”, iar din program nu vor lipsi dansul cu mături și imnurile vrăjitorești.
Atmosfera magică de Halloween va putea fi regăsită în Băneasa Shopping City și în zilele de sâmbătă, 1 noiembrie și duminică, 2 noiembrie.
Vizitatorii vor avea parte de momente de magie oferite de Dan Bucfing, vor putea face a sprijinii inițiativa Asociației Ovidiu Rom de a ajuta fiecare copil să meargă la școală și vor putea participa la Loteria Magică, al cărei mare premiu, o excursie la Disneyland, va fi extras duminică, 2 noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr sunt „înrudiţi”! Afla cine a aruncat bomba!

Daniela Crudu, scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

Sylvie Guillem și Russell Maliphant în România

realitatea

Elena Udrea a a explicat şi cât de mult şi de repede a topit kilogramele

Marilyn Manson se droghează doar când e fericit

realitatea

Sophie Matisse, pe urmele bunicului său

realitatea

Scrie un comentariu