Home > Slider > Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

Beyonce
Jay Z şi Beyonce formează în momentul de faţă cel mai puternic şi bogat cuplu din lume. Averea celor două staruri a ajuns la peste 1 miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Averea lui Jay-Z se ridică la 810 milioane de dolari, în timp ce Beyonce are o avere de 400 de milioane de dolari.

Cei doi nu se dau în lături de la extravaganțe pentru confortul propriu și am văzut asta în repetate rânduri. De aceea, lumea se așteaptă ca Beyonce și Jay-Z să-și răsfețe fiica cea mare. Dimpotrivă, se pare că Blue Ivy, de 8 ani, nu se plimbă cu bani la ea. Puștoaica a participat duminică la un meci de baschet din NBA în Los Angeles, împreună cu celebrul ei tată.

Multă lume a observat că Blue Ivy ținea strâns o poșetă albastră. Poate pentru că fata ținea în ea lucruri de valoare, un telefon scump sau bani. Când a fost întrebată de un fotograf câți bani se află în gentuța ei, Blue a ezitat o clipă înainte de a o agita și de a răspunde: „Nimic. Nimic nu este acolo”. A oferit un răspuns isteț, fie pentru că voia doar să-și arate gentuța de firmă, fie pentru că a fost învățată de acasă să nu dezvăluie câți bani are la ea.

Este poate pentru prima dată când fata a vorbit cu un paparazzi, având în vedere cât de mult apreciază celebrii ei părinți intimitatea copiilor lor.

Articole asemanatoare
Jay-Z
Fiica secretă a lui Jay Z, dezvăluiri incredibile
beyonce
Casa de 85 de milioane de dolari a lui Beyonce! Imagini de lux
James Bond
Beyonce a înlocuit limonada cu martini și toți sunt convinși că va interpreta coloana sonoră pentru Bond 25
Beyonce
Beyonce lansează o colecție vestimentară de gen neutru

Cu câți bani umblă în poșetă fiica celui mai bogat cuplu din showbiz?

by Andreea Damian   1 min
2