Home > Vedete > Cu ce își ocupă timpul Simona Patruleasa și fiica ei pe timp de izolare

Cu ce își ocupă timpul Simona Patruleasa și fiica ei pe timp de izolare

simona-patruleasa

Zilele acestea vedetele și familiile lor își ocupă timpul liber așa cum pot. Este și cazul prezentatoarei de știri Simomna Patruleasa și a fiicei ei, care au destul timp liber pentru ele și pot să-și dezvolte pasiunilie.
Cele mai multe vedete încearcă să își petreacă timpul cu diverse activități. Este și cazul stiristei Simonei Patruleasa care merge la muncă doar în weekend și în restul timpului stă cu familia și petrece timp de calitate. Astfel că ea și fiica ei Ingrid s-au apucat de tot felul de activități care se pot face în jurul casei că să nu se plictisească.

ingrid fiica simonei patruleasa

ingrid fiica simonei patruleasa

Astfel că pe lîngă activitățile obișnuite Simona Patruleasa și-a mai descoperit unele noi. De exemplu, vedetă de televiziune a început să grădinărească, să planteze flori în curte, să le ude, să le grebleze și să le îngrijească cât mai bine. Mai mult, în această perioada, fiica vedetei este foarte concentrată să picteze și să realizeze adevărate opere de artă care ies din mâinile ei în fiecare zi. Fetiță se pricepe și chiar a fost la diverse concursuri de specialitate unde a fost premiată pentru talentul sau. Astfel că acum micuța are mai mult timp pentru această pasiune și pictează ore în șir acasă.

Articole asemanatoare
Simona Pătruleasa iese la atac: “De la început a vrut să ne dea ţeapă!”
Simona Patruleasa vorbeste despre noul ei tratament antiaging
Simona Pătruleasa nu mai foloseste MASCARA. Soluţia eficientă pe care a descoperit-o
Simona Patruleasa – Secretul frumusetii de Sarbatori

Comenteaza acest articol

Cu ce își ocupă timpul Simona Patruleasa și fiica ei pe timp de izolare

by Tabu Tabu   1 min
0