Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cu cine au petrecut Paștele în izolare Smiley și Gina Pistol

Anul acesta a fost un an special pentru îndrăgitul cuplu Gina Pistol și Smiley – Andrei Tiberiu Maria care au petrecut un Paște atipic, în izolare. Fără părinți, prieteni și colegiii de la emsiuni sau de la casa de producție muzicală de unde face solistul parte.

 

smiley si familia lui
smiley si familia lui

2020 va fi un an special pentru mulți dintre noi, însă unul de neuitat va fi și pentru Smiley și Gina Pistol care sunt de 3 ani împreună. Cei doi sunt izolați în vila solistului și au făcut paștele împreună. Dar nu au uitat să-și sune apropiații, de la familie până la prieteni foarte buni și colegi din lumea muzicală. Astfel că nu numai că i-au sunat prin video call dar au făcut și capturi cu imagini ale acestora pe care apoi le-a publicat pe rețelele de socializare.

feli si familia ei vorbind cu smiley
feli si familia ei vorbind cu smiley

Smiley a vorbit cu părinții săi care erau probabil la Pitești, cu fratele sau Filip, care a petrecut cu iubita dar și pe colegii lui Andreea Bănică care era cu familia, Șerban Cazan, Sore, Feli Donose, Emilian și mulți alții. Nici pe Pavel Bartoș, bunul sau prieten și coleg nu l-a uitat și au vorbit împreună cu el și cu familia lui prin video call. O sărbătoare specială pentru Smiley și iubita lui Gina Pistol, care au publicat și prima lor imagine oficială cu ouă roșii. Cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc să apară în imagini împreună după ce multă vreme să-u ferit să apară în fotografii împreună.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Un studiu medical sugerează că muzica poate ajuta la dezvoltarea creierului bebelușilor prematuri

Andreea Damian

Lora, de nerecunoscut! Cât a cheltuit în Bali

Tabu Tabu

Grădina mea cu plante medicinale: cele 6 plante pe care să le ai mereu acasă

Andreea Damian

Descopera machiajul perfect pentru ochii verzi

realitatea

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

Scrie un comentariu