Tabu
Image default
PEOPLE

Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere solista Andreea Bălan

Pe 23 iunie îndrăgită solistă Andreea Bălan și-a aniversat ziua de naștere, împlinind 36 de ani. Această a fost una dintre aniversările fără partener, iubit sau șor după ce s-a despărțit de George Burcea. Solistă a petrecut însă alături de cele mai importante persoane din viață ei, adică mama ei și cele două fiice.

andreea balan cu mama si fiicele ei
andreea balan cu mama si fiicele ei

Solista a scris mai multe mesaje pe rețelele de socializare cu ocazia aniversării ei. “Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult însemn pentru cei dragi, dar mai ales îți pot spune: cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire”, a scris Andreea Bălan și a publicat niște imagini cu ea, mama și Clara și Ella, cele două fetițe ale ei.

andreea balan sarbatorita
andreea balan sarbatorita

Printre cadourile primite s-au numărat multe flori dar și un tort cu o Andreea Bălan din marțipan din care fiicele ei s-au înfruptat. Solista a prmit nenumărate mesaje pe rețelele de socialziare și s-a bucurat pentru fiecare în parte. Iar la sfârșitul zilei a mai publicat o imagine cu ea și niște baloane și următorul text: “Viața este ca un balon, dacă nu te lași dus niciodată, nu vei ști niciodată cât de departe te poți ridica”.

ARTICOLE SIMILARE

Actriţa Nuami Dinescu se întoarce la TV

Tabu Tabu

Johnny Depp, noi declarații uimitoare în procesul cu Amber Heard

Andreea Damian

O actriță de pe Broadway a locuit zeci de ani în acest apartament din New York

Andreea Damian

Natalie Portman revine în seria Thor în rolul unei versiuni feminine a supereroului

Andreea Damian

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Andreea Damian

Pamela Anderson spune că este pregătită să aibă un copil la 54 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu