Home > beauty > Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

Dieta “Vârcolac” sau dieta “Lunii” este bazată pe forța gravitațională a lunii asupra oceanelor și râurilor.

Concret, în timpul lunii pline, “apa din țesuturi își reinversează cursul și iese din celule”, rezolvând astfel problema retenției de apă și stimulând procesul de lipază-descompunerea grăsimilor stocate în celulele corpului. În plus, dieta “vârcolacului” ajută organismul să absoarbă mai bine nutrienții din mâncare.

Deși există mai multe variații ale acestei diete, acestea au un numitor comun: consumul de lichide. Asemeni unei detoxifieri, timp de câteva zile pe lună se vor bea doar sucuri naturale, fie în timpul lunii pline, fie în timpul lunii noi. Avantajul de a ține o dietă în oricare dintre aceste zile este că reduce la minimum poftele.

Dieta lunii presupune o zi sau două de post în care se vor consuma exclusiv apă minerală și plată sau sucuri de legume și fructe. Specialiștii spun că primele 24 de ore sunt cruciale pentru curățirea organismului de toxine, timp în care oamenii pot slăbi chiar și până la trei kilograme, în mare parte apă.

Articole asemanatoare
Demi Moore
Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor
Brad Pitt
O mare actriță de la Hollywood l-a ajutat pe Brad Pitt s-o uite pe Angelina Jolie
Cat Fight: Fete care bat fete pe marile ecrane
O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

Loading...

Comenteaza acest articol

Cu dieta „Vârcolac” slăbești aproape 3 kg în 24 de ore. Madonna și Demi Moore sunt adeptele acestui regim

by   1 min
0