Home > Lifestyle > Cu Electrolux poti fi eco-friendly (si) in bucatarie

Cu Electrolux poti fi eco-friendly (si) in bucatarie

Gama Climate pentru un mediu curat

Electrocasnicele obisnuite consuma mai mult de 20% din energia casei tale. Cu ajutorul gamei Climate de la Electrolux, te poti asigura ca nu faci risipa de resurse si te bucuri de o casa curata si eco-friendly. Gama Climate include masini de spalat rufe, sisteme de refrigerare, cuptoare si plite, masini de spalat vase si aspiratoare.

 

Frigiderele si congelatoarele sunt singurele aparate electrocasnice din locuinta care functioneaza in permanenta si au un impact considerabil atat asupra mediului, cat si asupra facturii la energie. De aceea este important sa alegi modele eficiente din punct de vedere energetic. Exemplu: frigiderele A++ din gama Climate de la Electrolux folosesc doar o treime din consumul unui frigider al anilor 1990.

 

Functia ECO a combinei frigorifice va fixa temperaturile optime (-4 sau -5 grade in frigider si -18 in congelator) pentru a asigura costuri reduse de functionare si cea mai buna conservare a alimentelor. Exemplu: o diferenta de un grad poate duce la o crestere medie de 6-8% a consumului de energie a produsului electrocasnic.

 

Masinile de spalat vase din gama Climate beneficiaza de programe speciale care protejeaza atat vesela, cat si mediul inconjurator, au un consum redus de apa si energie si se incadreaza in clasa energetica AAA.

Exemplu: masina de spalat vase RealLife are o capacitate foarte mare de spalat si un consum de energie foarte scazut, fiind prima masina din lume care se inchide complet automat dupa finalizarea programului de spalare. De asemenea, prin intermediul sistemului AquaSave, poti fi sigur ca masina de spalat vase va folosi cea mai redusa cantitate de apa posibil pentru curatarea in profunzime.


Comenteaza acest articol

Cu Electrolux poti fi eco-friendly (si) in bucatarie

by realitatea   1 min
0