Tabu
Image default
CULTURE

Cu mascota În SEXcursie prin capitală!

Mascota filmului Sex Drive/ În SEXcursie vine în întâmpinarea bucureștenilor pentru a-i invita la cea mai amuzantă aventură a sezonului.

După ce a vizitat cele mai importante licee bucureștene, de mâine mascota haioasă va putea fi văzută la Hollywood Multiplex și Movieplex, anunțând premiera filmului În SEXcursie de vineri, 19 decembrie. Mai întâi celebră în Statele Unite, unde și-a făcut mii de prieteni în turneul său național, acum mascota gogoață anunță prin simpla-i prezență trăznita comedie În SEXcursie, care de mâine va avea premiera și în cinematografele din România.

Ian Lafferty, în vârstă de 18 ani, pornește într-o călătorie de-a lungul țării, împreună cu cei mai buni prieteni ai săi, Lance și Felicia, cu scopul de a-și pierde virginitatea cu o roșcată cunoscută pe Internet. Dar călătoria, presărată cu neînțelegeri amuzante și cu escapade lascive, se dovedește a fi o experiență care-i schimbă viața când tot ce credea că știe până atunci este dat peste cap. Foarte zgomotos, aspru și neașteptat de romantic, În SEXcursie urmărește trei prieteni porniți în călătoria vieții lor.

De vineri, 19 decembrie, aflați tot ce ați vrut să știți vreodată despre tehnicile de agățat online, din cea mai îndrăzneață comedie a sărbătorilor, În SEXcursie, în premieră în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Lotus (Oradea), precum și în rețeaua Cinema City din Cluj și Timișoara.

ARTICOLE SIMILARE

Trump Jr s-a pozat cu o armă cu simbol al cruciadelor pe ea, în mijlocul tulburărilor din Orientul Mijlociu

Dora Constantinovici

ELIE SAAB: UN VIS AL FEMINITATII

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

O noua locatie Second Cup se deschide la Universitate!

realitatea

Celebritati nascute pe 3 aprilie!

realitatea

În premieră, DDB România obține 2 trofee și 4 nominalizări la Festivalul Internațional Cannes Lions 2023, pentru campania socială #DeNetestat (#UnExaminable)

Tabu Tabu

Scrie un comentariu