Tabu
lifestyle

Cine e vedeta din Romania careia i-a plesnit un silicon!

‭ioana ginghina si ruxandra

Aceasta a fost la un pas de moarte în urmă cu peste trei săptămâni, dar i-a fost până acum rușine să dezvaluie acest lucru.

Cum s-a întâmplat? Modelul Andreea Podărescu si-a dorit sa-si mareasca sanii, asa ca s-a prezentat la doctorul estetician care i-a recomandat  “să își pună de 400 de grame la fiecare sân”.

Ei bine, în loc să stea două-trei ore pe masa de operatie, cum se obisnuieste într-o interventie de acest tip, la Andreea toata procedura a durat 6 ore, pentru că au intervenit tot felul de complicații. Cea mai grava a fost spargerea unuia dintre silicoane chiar în timp ce doctorul incerca sa i-l introducă în san. Totul s-ar fi putut termina tragic, dacă siliconul s-ar fi spart după procedeu, sau dacă inima Andreei ar fi cedat, dar modelul a avut noroc.

Din păcate, chinul nu s-a oprit aici. Aproape trei săptămâni, bruneta a fost chinuită de dureri, a trebuit să ia foarte multe medicamente și să nu se miște deloc, în timp ce alte paciente care și-au pus silicon in aceeasi zi au putut să facă mișcare chiar din a două săptămâna.

ARTICOLE SIMILARE

O mexicanca, GRAVIDA cu 9 COPII

Tristetea Printesei de Monaco / Pactul secret cu Albert al II-lea

realitatea

CUM scapa Kate Middleton de greturi? METODA incredibila!

Lui Justin Timberlake nu-i plac oamenii

realitatea

Charlize Theron și Keanu Reeves, amorezați?

realitatea

TOP 10 bărbați celebri care au făcut sex cu cele mai multe femei

realitatea

Scrie un comentariu