Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cui va preda regina Elisabeta rolul prințului Philip

Se așteaptă ca regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii să predea rolul regretatului ei soț, prințul Philip, decedat pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, fiului său, prințul Charles. Prințul de Wales își va asuma rolul tradițional al ducelui de Edinburgh în calitate de consort regal.

The Sun a raportat că moștenitorul tronului regal va prelua rolul tradițional al ducelui de Edinburgh de consort regal, alături de regină în timpul deschiderii sesiunii parlamentare.

Prințul Philip s-a retras din funcțiile publice, renunțând la îndatoririle sale regale în 2016, deci nu va fi prima dată când ducele de Cornwall își însoțește mama la deschiderea sesiunilor Parlamentului.

O sursă de la Palatul Buckingham a transmis că se așteaptă ca prințul Charles să preia „un rol mai important și mai activ”. „Este un semn clar că regina nu vrea să se sară peste o generație și că prințul Charles va începe să-și asume un rol și mai mare în viața regală”, a spus sursa.

„Regina va fi sprijinită de către membrii regali mai în vârstă ai familiei la evenimentele viitoare, iar deschiderea Parlamentului nu face excepție”, a adăugat sursa.

ARTICOLE SIMILARE

Poza cu tigroaica și cei cinci pui ai ei este o victorie pentru cei care se ocupă cu protecția speciei

realitatea

Netflix | Ce vedem nou în martie

Andreea Damian

(R)EVOLUȚIA TABLOURILOR ⎢ Actorii TNB spun poveștile lucrărilor împușcate în decembrie 1989

Ciocîrlan

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Casatoriile gay nu sunt un tabu la Hollywood! Jim Parsons s-a casatorit!

realitatea

Cand spun „palate”, ma gandesc la Arad

realitatea

Scrie un comentariu