Home > Fashion > Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă

Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă

Mulțumită culturii Netflix-and-chill (filme și relaxare) și trendului #iwokeuplikethis pe Instagram, “sleepleisure” (dormi și relaxează-te) este aspectul cel mai la modă pentru 2018.

Ce faci în seara asta? Cum soarele apune din ce în ce mai devreme, începutul iernii este suficient pentru a-i face chiar și pe cei mai sociabili dintre noi să nu mai dorească nimic mai mult după ce se întorc de la muncă decât formula simplă: canapea, haine comode, un serial pe laptop și – în funcție de starea ta de spirit – un pahar cu vin sau o ceașcă de ceai. Și ghici ce? Planul acesta care poate părea infinit de plictisitor a devenit moda anului 2018. Deci ești în trend.

Site-ul de modă Man Repeller îl numește “dormirelaxare” și este în favoarea acestuia. La fel sunt și mulți editori de modă care explică goana consumatorilor după îmbrăcăminte cât mai lejeră “Este o consecință a unei mari schimbări de abordare a oamenilor care se îndreaptă acum tot mai mult spre confort și relaxare”. Kendall Jenner și Rihanna au fost cele care au dat tonul noului trend purtând hanorace XXXXL; Hailey Baldwin care a apărut într-un trening în aeroport iar Elle Fanning într-un trening la o petrecere.

Hailey Baldwin

Deci ce se poartă în noul trend? Păi exact hainele pe care le păstrezi pentru o seară liniștită pe canapea. Știi tipul – tricoul mare și lălâu pe care-l ai de ani de zile, jambiere, pantalonii sport gri și hanorace XXL, pantaloni scurți gen pijama și halat. Nu este nevoie de un păr perfect aranjat și machiaj.

Rihanna

Există totuși câteva reguli pe care trebuie să le urmezi. Tot ce ai purta acasă, în intimitatea ta, poate fi purtat și afară însă pentru ca să nu te simți depășit de situație ai nevoie de o reîmprospătare a garderobei. Pantalonii și tricoul pot să fie în stilul propus de Stella McCartney tie-dye cu model vopsit în degrade (de altfel un mare trend în 2019). Sau poți purta o pereche de pantaloni scurți în stilul anilor 80 și șosete lungi. Colanții pot fi de catifea – arată bine și cu tocuri și cu pantofi sport sau balerini. Există și unele minunate în colecția lui Alexander Wang, Uniqlo, care se lansează la 11 noiembrie. Pentru halatele foarte la modă te poți inspira din ce poartă Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury în Rhapsody Bohemian sau de Nigella Lawson acasă (Insagram). Combinați-le cu pijamale potrivite – și purtați șosete cu desene haioase, desigur.

Articole asemanatoare
modă
Tulburare de sezon: de ce ianuarie este noul septembrie în modă
O fetiță în vârstă de 4 ani, cu sindromul Down, a topit inimile tuturor la o prezentare de modă
Domnilor, se poartă leopardul dar mare grijă după ce gard îl ascundeți
Ultima tendință ușor stupidă pe internet dar care creează dependență: gelatina

Comenteaza acest articol

Culcușeala pe canapea în haine XXL a devenit ultimul răcnet în modă

by realitatea   2 min
0