Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Camembert prăjit cu mere dulci

CULINAR TABU: Camembert prăjit cu mere dulci

INGREDIENTE
– 4 felii groase de brânză Camembert
– 3 sau 4 linguri de făină
– piper proaspăt măcinat
– 2 ouă bătute bine de tot
– 4 linguri de pesmet
– ulei
– 4 mere dulci

PASUL 1. Amestecați piperul proaspăt măcinat cu făina. Puneți piper în funcție de cât de mult vă place. Dar măcar puțin tot trebuie să puneți. Dați brânza prin acest amestec și apoi prin ou, după care prin pesmet.

PASUL 2. Încălziți bine de tot uleiul într-o tigaie și când e încins, adăugați brânza. Lăsați-o la prăjit aproximativ un minut pe fiecare parte, până ce culoarea devine aurie.

PASUL 3. Luați brânza de pe foc și puneți-o la scurs, astfel încât surplusul de ulei să se îndepărteze singur. Pentru a scăpa de ulei puteți să înveliți brânza în hârtie absorbantă preț de câteva secunde.

PASUL 4. Camembert-ul e gata. Se servește cu felii de măr dulce.

 PASUL 5. Poftă tabună!

Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Camembert prăjit cu mere dulci

by realitatea   1 min
0