Tabu
Image default
lifestyle

CULINAR TABU: Camembert prăjit cu mere dulci

INGREDIENTE
– 4 felii groase de brânză Camembert
– 3 sau 4 linguri de făină
– piper proaspăt măcinat
– 2 ouă bătute bine de tot
– 4 linguri de pesmet
– ulei
– 4 mere dulci

PASUL 1. Amestecați piperul proaspăt măcinat cu făina. Puneți piper în funcție de cât de mult vă place. Dar măcar puțin tot trebuie să puneți. Dați brânza prin acest amestec și apoi prin ou, după care prin pesmet.

PASUL 2. Încălziți bine de tot uleiul într-o tigaie și când e încins, adăugați brânza. Lăsați-o la prăjit aproximativ un minut pe fiecare parte, până ce culoarea devine aurie.

PASUL 3. Luați brânza de pe foc și puneți-o la scurs, astfel încât surplusul de ulei să se îndepărteze singur. Pentru a scăpa de ulei puteți să înveliți brânza în hârtie absorbantă preț de câteva secunde.

PASUL 4. Camembert-ul e gata. Se servește cu felii de măr dulce.

 PASUL 5. Poftă tabună!

ARTICOLE SIMILARE

Madonna, verișoară de-a unsprezecea cu Ellen DeGeneres

realitatea

Biutiful – Dacă mila ar fi un mușchi, Biutiful ar fi un abonament la sală

realitatea

Meryl Streep se iubește în sfârșit

realitatea

Tudor Chirilă din nou față în față cu Iarina Demian

realitatea

Britney Spears nu mai are voie să iasă fără sutien

realitatea

Eveniment aniversar Artmark – după 5 ani

Scrie un comentariu