Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Cartofi italienești

CULINAR TABU: Cartofi italienești

INGREDIENTE
– 1 kilogram de cartofi noi (se gfăsesc în orice anotimp la supermatket)
– 3 cătei de usturoi tăiați felii subțiri
– 2 fire de rozmarin proaspăt
– 2 linguri de ulei de măsline
– sare și piper

PASUL 1.
Fierbeți apă într-un vas mai mare. Când apa fierbe, adăugați cartofii și lasați-i pe foc timp de 10 minute.

PASUL 2. Scoateți cartofii din apă, scurgeți-i bine, lăsați-i să se răcească și tăiați-i pe jumătate.

PASUL 3.
Încingeți ușor uleiul într-o tigaie și adăugați usturoiul pe care trebuie să îl căliți până când capătă o textură mai moale. E preferabil să nu i se schimbe culoarea. De aceea, uleiul nu trebuie să fie foarte încins.

PASUL 4. Dați focul la minim și adăugați cartofii și rozmarinul. Lăsați-i pe foc cam trei sferturi de oră, amestecând din când în când până devin aurii. La final adăugați sare și piper după gust.

PASUL 5.
Gata. Poftă TABUnă!

Articole asemanatoare
Nestle lanseaza cerealele fara gluten
Cele mai mari PERICOLE din FRIGIDER: Lista alimentelor care nu trebuie niciodata refrigerate!
Cartofi care ti se topesc in gura
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor

Loading...

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Cartofi italienești

by realitatea   1 min
0