Tabu
Image default
lifestyle

CULINAR TABU: Cartofi italienești

INGREDIENTE
– 1 kilogram de cartofi noi (se gfăsesc în orice anotimp la supermatket)
– 3 cătei de usturoi tăiați felii subțiri
– 2 fire de rozmarin proaspăt
– 2 linguri de ulei de măsline
– sare și piper

PASUL 1.
Fierbeți apă într-un vas mai mare. Când apa fierbe, adăugați cartofii și lasați-i pe foc timp de 10 minute.

PASUL 2. Scoateți cartofii din apă, scurgeți-i bine, lăsați-i să se răcească și tăiați-i pe jumătate.

PASUL 3.
Încingeți ușor uleiul într-o tigaie și adăugați usturoiul pe care trebuie să îl căliți până când capătă o textură mai moale. E preferabil să nu i se schimbe culoarea. De aceea, uleiul nu trebuie să fie foarte încins.

PASUL 4. Dați focul la minim și adăugați cartofii și rozmarinul. Lăsați-i pe foc cam trei sferturi de oră, amestecând din când în când până devin aurii. La final adăugați sare și piper după gust.

PASUL 5.
Gata. Poftă TABUnă!

ARTICOLE SIMILARE

OUATU a parasit-o pe ANGELA GHEORGHIU! Sau invers?

Gay travel – New York

realitatea

Ghici cine se pregătește de Halloween

realitatea

Conrad Murray împarte celula cu cumnatul lui Michael Jackson

realitatea

Chris Brown a amenințat-o cu moartea pe Rihanna

realitatea

Bar Rafaeli nu suportă femeile slabe în bikini

realitatea

Scrie un comentariu