Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Mazăre cu prosciutto crocant

INGREDIENTE:
– 4 felii subțiri de prosciutto
– 100 grame de mazăre proaspătă sau congelată
– 125 grame mozzarella
– o jumătate cană de fresh de portocale strecurat
– ulei de măsline
– mentă praspătă

PASUL 1.
Se iau feliile de prosciutto și se pun pe o tigaie încinsă, fără ulei. Se lasă până capătă un aspect șifonat și devin crocante. Apoi se iau de pe foc și se lasă la răcit.

PASUL 2. Puneți mazărea într-o oală cu apă care clocotește și lăsați-o la fiert vreo 2-3 minute. Apoi scurgeți-o bine și răciți-o sub un jet de apă rece. Lăsați la scurs din nou.

PASUL 3. Amestecați bine de tot sucul de portocale cu 2 linguri de ulei de măsline și cu menta tocată mprunt.

PASUL 4. Tăiați mozzarella și puneți-o pe o farfurie. Puneți peste ea mazărea, iar apoi prosciutto-ul rupt în bucăți măricele. Adăugați câteva linguri din sos-ul de la PASUL 3 și gata.

PASUL 5. Poftă Tabună!

ARTICOLE SIMILARE

Dance a Playful Andreea: Interviu cu Andreea Novac

Pictorialul care A SOCAT intreaga lume! Modelele au obezitate morbida

River Phoenix și Heath Ledger îl țin pe Leonardo DiCaprio departe de droguri

realitatea

Pamela Anderson din nou în costumul din Baywatch

realitatea

Bryan Adams cântă la Zilele Bucureștiului

realitatea

Nicolas Cage și-a vândut castelul din Bavaria

realitatea

Scrie un comentariu