Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

INGREDIENTE
– 2 albușuri de ou
– 1/2 lingură de oțet
– jumătate de ceașcă de zahăr
– frișcă
– fructe: zmeură, mure, căpșune, orice fructe vă plac

PASUL 1. Bateți albușurile, oțetul și zahărul cu un tel sau un mixer până când capătă o consistență solidă. Când amestecul a devenit solid, dați-i o formă rotundă(ca în poză) și puneți-l la foc mediu spre mare în cuptor pentru aproximativ o oră până devine crocant. Nu uitați să îl puneți în cuptor pe foaie de copt presărată cu făină. Atunci opriți focul și lăsați la răcit.

PASUL 2. Când blatul se răcește, puneți peste frișca și apoi fructele tăiate în bucăți.

PASUL 3.
Puneți prăjitura în frigider preț de vreo oră și e gata.

PASUL 4.
Enjoy!


Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Merengue cu frișcă și fructe

by admin   1 min
0