Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Pate de ton

CULINAR TABU: Pate de ton

INGREDIENTE:
– 200 grame ton
– 120 grame brânză sărată
– trei linguri de zeamă de lămâie
– o lingură de pătrunjel tocat

PASUL 1 ȘI SINGURUL.
Scurgeți bine tonul și amestecați-l cu brânză. Când compoziția devine omogenă adăugați zeama de lămâie și pătrunjelul, apoi amestecați bine. Puneți la rece pentru o oră și e gata.

PASUL 2 și SINGURUL. Poftă tabună.

Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Pate de ton

by admin   <1 min
0