Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Pui cu paste de orez

CULINAR TABU: Pui cu paste de orez

Ingrediente:
– 400 grame piept pui dezosat
– 150 grame paste de orez
– 1 ardei gras mare
– smântână
– cimbru

PASUL 1. E bine ca cele 400 de grame de pui să se prezinte sub forma a patru bucăți de de piept, numai bune de pus pe grătar. Le țineți la foc mic 10 minute pe o parte, 10 pe cealaltă și puiul e gata. În același timp, tăiați ardeiul în fășii subțiri  și puneți-l pe grătar la un loc cu puiul.

PASUL 2. Puneți apă la fiert și când dă în clocot opriți focul și puneți pastele în apa fierbinte preț de trei minute. Nu mai mult pentru că se fac foarte ușor!

PASUL 3. Scoateți pastele, scurgeți-le bine și apoi amestecați-le cu ardeiul "grătărit", tăiați puiul în fâșii, îndulciți-l cu puțină smântână, presărați cu sare și cimbru și gata!

Poftă bună!


Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Loading...

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Pui cu paste de orez

by admin   1 min
0