Tabu
lifestyle

CULINAR TABU: Pui cu paste de orez

Ingrediente:
– 400 grame piept pui dezosat
– 150 grame paste de orez
– 1 ardei gras mare
– smântână
– cimbru

PASUL 1. E bine ca cele 400 de grame de pui să se prezinte sub forma a patru bucăți de de piept, numai bune de pus pe grătar. Le țineți la foc mic 10 minute pe o parte, 10 pe cealaltă și puiul e gata. În același timp, tăiați ardeiul în fășii subțiri  și puneți-l pe grătar la un loc cu puiul.

PASUL 2. Puneți apă la fiert și când dă în clocot opriți focul și puneți pastele în apa fierbinte preț de trei minute. Nu mai mult pentru că se fac foarte ușor!

PASUL 3. Scoateți pastele, scurgeți-le bine și apoi amestecați-le cu ardeiul "grătărit", tăiați puiul în fâșii, îndulciți-l cu puțină smântână, presărați cu sare și cimbru și gata!

Poftă bună!

ARTICOLE SIMILARE

Oscarul i-a adus lui Colin Firth un rol de vampir

realitatea

ULUITOR! Fotografii din casele romilor din Buzescu facute de National Geographic

realitatea

Accesorii de la Pilgrim

realitatea

Guy Bourdin, retrospectivă pariziană

realitatea

Corina Danila si Silviu Biris, iubire ferita de ochii paparazzilor

P Diddy a aruncat un milion de dolari.

realitatea

Scrie un comentariu