Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Salată de pui cu pesto

CULINAR TABU: Salată de pui cu pesto

INGREDIENTE
– 400 grame piept pui fiert sau la grătar
– 200 grame roșii cherry
– 300 grame cartofi noi, fierți
– 50 grame alune prăjite
– 4 linguri pesto
– 3 linguri vin alb
– 4 linguri ulei de măsline
– rucola

PASUL 1. Amestecați 4 linguri de pesto cu trei linguri de vin alb și patru linguri de ulei de măsline până amestecul devine un sos omogen.

PASUL 2. Tăiați cubulețe pieptul de pui la grătar. Apoi tăiați pe jumătate roșiile cherry și cartofi noi fierți. Amestecați și adăugați apoi sosul pesto și alunele prăjite.

PASUL 3. Puneți pe farfurie și adăugați rucola.

PASUL 4. Poftă bună.

Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Loading...

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Salată de pui cu pesto

by realitatea   <1 min
0