Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Supă de roșii cu linte

CULINAR TABU: Supă de roșii cu linte

INGREDIENTE:
– 500 grame roșii decojite și tocate mărunt
– o linguriță de chimen
– o ceapă tocată mărunt
– piper negru măcinat
– 100 grame linte roșie
– 2 bucăți de usturoi, pisate
– 500 mililitri de supă de legume (doar zeama în cazul în care nu o faceți din cub)
– ulei de măsline

PASUL 1. Căliți ceapa și usturoiul în uleiul de măsline. La foc mediu spre mic și nu mai mult de 5 minute, până când ceapa se înmoaie. Faceți această operațiune în oala în care vreți să faceți supa.

PASUL 2. Adăugați roșiile tocate și lăsați toul pe foc încă 5 minute.

PASUL 3.
Adăugați lintea, chimenul, supa de legume și amestecați bine de tot. Adăugați piperul proaspăt măcinat, după gust. E bine să știți că această supă este și mai bună atunci când e ușor picantă, așa că nu fiți zgârciți cu piperul.

PASUL 4. Lăsați totul pe foc până dă în clocot, reduceți flacăra la minim și țineți oala pe foc încă 45 de minute.

PASUL 5. Cam asta a fost tot. Asta da rețetă simplă. Poftă TABUnă!


Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Loading...

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Supă de roșii cu linte

by admin   1 min
0