Home > Lifestyle > culinar tabu > CULINAR TABU: Supă de roșii cu pesto

CULINAR TABU: Supă de roșii cu pesto

INGREDIENTE:
– o lingură de ulei de măsline
– 2 bucăți de usturoi, tăiate mărunt
– 5 roșii uscate la soare în ulei(se găsesc la supermarketuri), tăiate în bucăți mari(acest ingredient poate fi opțional)
– 1,2 kg roșii proaspete, tăiate cubulețe
– 0,5 litri supă de legume – o linguriță de zahăr
– 150 de grame smântână
– pesto

PASUL 1. Încălziți uleiul și puneți usturoiul la călit până se înmoaie.

PASUL 2. Peste usturoi, adăugați roșiile(si cele proaspete și cele uscate), supa de legume și zahărul și lăsați la foc mediu preț de vreo 10 minute. Cu capac! După cele 10 minute adăugați jumătate din cantitatea de smântână și opriți focul. Puneți totul într-un blender și amestecați până când conținutul devine omogen.

PASUL 3. Puneți supa în farfurii și serviți-o cu pesto și restul de smântână. Cantitatea de pesto poate fi deferită în funcție de preferințele consumatorilor.

PASUL 4. Poftă tabună!

Articole asemanatoare
Miel grecesc – RETETA de friptura la cuptor
CULINAR TABU: Supă de alune cu usturoi
Pui cu miere și muștar la grătar
CULINAR TABU: Supă rece de dovlecei

Comenteaza acest articol

CULINAR TABU: Supă de roșii cu pesto

by realitatea   1 min
0