Tabu
Image default
PEOPLESlider

Culiță Sterp, primul mesaj după accident

Culiță Sterp a transmis primul mesaj, după accidentul în care a fost implicat săptămâna trecută, produs în centrul orașului Cluj-Napoca.

„Vă pup pe toți, dragii mei. Nu am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați, doar că, sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vă vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez totul la rece și chiar am avut nevoie de o pauză, sincer. Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat în accident, atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior pe toate planurile.

Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent în ce situație aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi. Știu că am dezamăgit și că poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim.

Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta, ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă, din care, bineînțeles, să îmi iau toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi foarte multe lucruri care se vor schimba în viața mea, în bine, pentru că, sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ.

Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, dar și pentru criticile pe care le-am primit, pentru că, sincer, chiar le-am meritat. Au fost pe bună dreptate. Eu pot doar să vă promit sau să vă spun că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut, și o să rămân doar cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună pe viitor.

Nu vă spun mai multe deocamdată, vă doresc tot ce e mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care ați fost alături de mine, dar și celor care m-au criticat, pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a declarat Culiță Sterp într-un video postat pe contul său de TikTok.

Analizele toxicologice arată că în momentul accidentului din Cluj, de joia trecută, 17 noiembrie, artistul era sub influența substanţelor psihoactive. Prin urmare, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său pentru o nouă infracțiune, după conducere sub influența alcoolului, intrarea în intersecție pe culoarea roșie, fugă de la locul accidentului, depășirea vitezei legale. Culiță Sterp a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au hotărât să îl plaseze pe acesta sub control judiciar, pentru 60 de zile.

ARTICOLE SIMILARE

Aspectul vestimentar la care Brigitte Macron nu renunță niciodată

Andreea Damian

Salma Hayek, răvășitoare la 54 de ani. S-a pozat din nou în costum de baie

Andreea Damian

Kanye West: Am rugat oamenii care lucrează la albumul meu să nu facă sex premarital

realitatea

Înotul în ocean modifică microbiomul de pe piele şi creşte riscul de infecţii

Andreea Damian

Puterea în creștere a influencerilor virtuali amenință influencerii în carne și oase

realitatea

Tudor Chirilă a dat lovitura la Hollywood. În ce film va juca

Andreea Damian

Scrie un comentariu