Tabu
Image default
BEAUTY

Culoarea de păr pe care o vom vedea peste tot în această vară

Un val de păr roșu a fost văzut pe podiumurile de modă și pe capetele celebrităților în timpul blocajului.

În timp ce dorința pentru o schimbare de look este din ce în ce mai mare după izolare, o culoare de păr iese în evidență în această vară: roșu. „ Roșul este culoarea uitată în fiecare sezon” , remarcă hairstilistul celebrității Josh Wood, care susține că tot mai multe femei au solicitat nuanțe de roșu în păr în timpul ședințelor pe Zoom sau chiar înainte de carantină.

Google a raportat o creștere de 100% a căutărilor pentru culoarea părului în ultimele luni – dar primele semne ale tendinței păr roșcat au fost văzute pe pasarelele din ultimele sezoane, inclusiv faimoasa prezentare de modă a casei Alexander McQueen. Părul suvițat scotea în evidență un roșu vibrant.

Acest interes pentru părul roșu a fost observat și în paginile revistelor. Dar ce face roșul o culoare atât de atrăgătoare? Josh Wood subliniază în special atitudinea rebelă pe care o dă celor care o poartă. „ Trebuie doar să te uiți de-a lungul anilor la toate capetele roșii și roșcate cunoscute. Este vorba doar de atitudine, iar acum oamenii vor să vorbească mai mult ca oricând.”

Tendința nu se limitează la o singură nuanță de roșu. Vești bune, deoarece diferitele tonuri nu se potrivesc cu toate tonurile pielii. „Există un roșu pentru fiecare dintre noi, trebuie să-l găsim pe cel care ni se potrivește”, ne sfătuiește Josh Wood. Roșul este adesea văzut ca o culoare caldă, blândă, dar există și tonuri mai reci.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The brighter the hair the closer to god

O postare distribuită de DUA LIPA (@dualipa) pe

Acestea din urmă conține și nuanțe de albastru sau violet. Dacă ai deja părul roșu și dorești să accentuezi culoarea sau ai pielea deschisă la culoare, mergi pe tonuri calde. Tonurile reci sunt mai potrivite persoanelor cu piele închisă. Rețineți că, cu cât părul este mai luminos, cu atât rezultatul va fi mai vibrant.

ARTICOLE SIMILARE

ANMO, primul centru de masaj tradițional chinezesc din București

realitatea

Trucuri economice de beauty

realitatea

Trucuri de machiaj pentru ten gras

realitatea

Penelope Cruz împărtășește din secretele ei de frumusețe

Andreea Damian

Cum arata azi cele mai frumoase femei din anii ’70: Victoria Principal (“Pamela”), Linda Gray (“Sue Ellen”) si Isabelle Adjani / 12 FOTO

Flower by Kenzo, Matrioska edition de Crăciun

realitatea

Scrie un comentariu