Home > Agenda > stiri > Cum o alinta Prigoana pe Bahmu: “Parizer legat cu sfoara”!

Cum o alinta Prigoana pe Bahmu: “Parizer legat cu sfoara”!


Chiar si atunci cand erau impreuna si spuneau ca se iubesc, se “alintau” cam ciudat. Prigoana ii spunea lui Bahmu “parizer legat cu sfoara”. Vezi cum replica vedeta

In timpul celor 4 casnicii, pe care Silviu Prigoana le-a avut cu Adriana, vedeta tv a sustinut ca a suportat multe vorbe grele din partea sotului sau. Astfel, de multe ori, in emisiunile in care era invitata, Adriana povestea cum o striga Prigoana prin casa.

Daca despre apelativul “cioara de Pantelimon”, Bahmu s-a tot plans spunand ca Prigoana o striga astfel chiar si atunci cand erau straini invitati la ei acasa, despre altele, bruneta povestea de multe ori ca erau folosite pe post de alint. “Imi zice ca sunt grasa si-mi spune “parizer legat cu sfoara”, dar nici eu nu ma las mai prejos si ii spun “ardei umplut”, povestea Bahmu intr-o emisiune tv.  Si asta in perioada in care cei doi formau un cuplu fericit.

Articole asemanatoare
Doua vedete se despart chiar dupa Anul Nou!
Telenovela continua! Silviu Prigoana: “Cine, m****i ma-tii, a iesit in poarta? Iti alergau hormonii si iti trebuia un vibrator”
Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”
Silviu Prigoană: «Cum să ne recăsătorim când Bahmu e încă soţia mea!?»

Comenteaza acest articol

Cum o alinta Prigoana pe Bahmu: “Parizer legat cu sfoara”!

by   1 min
0